Je bracht drie dagen naar hem te kijken zitten licht verfmonsters op de muur, miste u niets minder dan toevlucht te nemen tot virtual reality aan elk van de meubels in de kamer te kiezen en bij het kiezen van gordijnen aankomt, ¿ hang de eerste dat u op voorsprong te zetten? Fout!

Haasten is nooit goed

Geen kleur, geen patroon of het type van terughoudendheid ... Het eerste wat je in gedachten moet houden om de gordijnen te raken eigenlijk weinig te maken met hen en daarom blijven ze lang verborgen: de ramen.

00426453b

En het is dat zelfs de beste gecoördineerde watervallen een ramp kan zijn als geen rekening houden met het licht dat ze hebben. Hij denkt dat de ramen op het noorden altijd minder licht dan die in het zuiden, dus het is aan te bevelen niet erg dik of donker doek om meer duidelijk niet verwijderd te blijven. En omgekeerd, in het zuiden van ramen, kan het nodig zijn om te kiezen voor degene die de meest intense stralen kan blokkeren.

Allereerst, in evenwicht te brengen

Frequent, nauw verbonden met de bovenstaande fout is gelegen op slechts een beetje dun gordijnen in lichte kamers. Hoewel het lijkt een goed idee om het natuurlijke licht in de ruimte te verbeteren, denkt dat, zoals elke dag de zon opkomt (Chipiron!), Ook plaatsen en er zijn verschillende momenten waarop de gordijnen zijn essentieel om onze privacy te beschermen nieuwsgierige ogen. Iets dat-meer geschikt om te suggereren dat esconder- geen transparantie kunnen garanderen.

Gallery, 12 foto's
10 DISASTERS u moet vermijden bij het kiezen van CURTAINS

In deze gevallen is het het beste om twee lagen te combineren: een doorschijnende voor de dag en een ondoorzichtige 's nachts. En hoewel dit zal brengen aan deze zeer klassieke draperieën paleis met traditie erg, niet te kampen hebben: er zijn vele manieren om te doen om te passen in een moderne stijl, bijvoorbeeld, door het combineren van jaloezieën of schermen onder de rieten, met louvreluiken, met vlakke panelen zoals de Japanse ...

Niet alleen decoratie

Vergeet de missie van de gordijnen als elementen die het licht van een ruimte te filteren kan katastrofisch gevolgen hebben, zoals het niet kunnen slapen als uw kamer op het oosten en u beslist op een boete valt hoeven te worden of je begraven onder het kussen te zetten de nap als het westen.

00427883b

Oplossing: ongeacht de gekozen kleur, vergeet dan niet om het te combineren met wat stof ondoorzichtig weefsel kunnen blokkeren licht, foscurit soort zal ook helpen bij het controleren van de temperatuur in de kamer.

Trekt zich terug uit het meetlint en actie te ondernemen!

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar je zou niet de eerste noch de laatste lager dan dat van de bar, of gordijnrail douane, Wat het ook is nog erger - niet te meten zorgvuldig het raam, of doe PalmOS of &# 39; in oog&# 39;.

Gerelateerd aan dit artikel

¿Gordijn of blind? Voors en tegens te slaan op uw ramen te kleden

MET DUIDELIJKE IDEEËN

¿Gordijn of blind? Voors en tegens te slaan op uw ramen te kleden

Of zelfs nog zonder rekening uitgevoerd aan weerszijden van het venster worden toegevoegd aan het aldus verkregen peil minimaal 30 cm tot wegvalt, opent comfortabel en voorkomen dat de zijkanten monturen.

Het succes formule

Hoe is het mogelijk dat deze stof die rijke en weelderige keek in-of tentoonstellingscatalogus foto van internet of het huis van uw vriend kijken ...- &# 39; uitgehongerd&# 39; in ons raam? U mag de stof zelf, maar het -escasa- bedrag dat u de gordijnen hebt gemaakt schuld.

00428051b

De hoeveelheid weefsel die nodig berekening voor gordijnen aanbevolen vermenigvuldigen meetruimte te dekken door 2 of zelfs 2,5 en 3, bij de finos- vitrage, afhankelijk of wij een gebobbeld effect of meer lineal.Y niet vergeten om ongeveer 10 cm omzomen kanten toe te voegen.

liftend effect

Zoals een magere jeans met hakken de benen verlengen en een vriend snijd de verkorting (daarvoor zeer mode), waarbij de lat zet de gordijnen beïnvloedt de eindafwerking. Wat maatregelen of ramen vormen als doeken van onder het dak slanker dan wanneer u de ondersteuning die net boven deze zet zal zijn.

Zoals het geval is met de breedte tot de lengte van de gordijnen ook zijn toevlucht tot wiskunde: de stof dient ten minste 35 cm meer dan de daling pasklare gordijn. (Om de bovenste klem en zoom mogelijk). Hou dat in gedachten als je niet wilt uiteindelijk uitzien als uw muur heeft &# 39, een nok&# 39;. En, als je wilt slepen, voegt nog eens 10 cm.

Kwestie van stijl

Heeft u vallen van een tropische print weefsel met een super-trend en nu zie je het veranderen van de inrichting van de kamer aan te passen? Dat is wat er gezegd wordt in eigen vlees te leven de rol die de patroon gordijnen kunnen verwerven, in het bijzonder in kleurrijke versies of met grote motieven.

Als u nog niet een bewuste keuze zijn geweest, is het beter om te kiezen voor effen stoffen en bij voorkeur licht van kleur, maar hebben ook de mogelijkheid van het omzetten van hen in de schijnwerpers van de kamer door het verlagen van de invloed van andere elementen met een visuele gewicht als de bank of tapijt om te voorkomen dat met elkaar concurreren.

Elke stof is niet de moeite waard

Hoewel smaken, kleuren -en estampados-, de mooiste doek in de wereld zal er niet uit als je verwacht als je een goede val, zoals het verstrekken van linnen, katoen of zijde. Aan de andere kant, deze natuurlijke vezels hebben een aantal nadelen, zoals de neiging te krimpen of verkleuring optreden van de zon, in het geval van de meest intense kleuren.

Hoewel het een dilemma lijkt het, de oplossing is meestal in het midden: kies een stof met een bepaalde hoeveelheid synthetische vezel die weerstand biedt aan water en licht om gordijnen te genieten zo praktisch als decoratief.

Coördinaat, niet smoren

Gebruik dezelfde stof vooral estampada- gordijnen, gordijnen en andere items die je er een schot -zie lampenkappen, kussens, enz. Is niet alleen verouderd, maar krijg je woonkamer, weg van het zijn &# 39; gekleed&# 39; blijken ronduit claustrofobie.

00408121b

Dit betekent niet dat, uit vrees voor gevlekt effect, we eindigen met een dergelijke neutrale regeling die zou kunnen komen, flauw. Halverwege tussen de twee opties, kiezen voor gordijnen met enkele verbetering als uw meubilair is eenvoudig en sober of een flat in geval van gedessineerde stoffen, hoewel in een van de twee gevallen, in een kleurenpalet dat de verschillende integreert elementen.

Niet eindigen hen haten

Header gordijnen een meer of minder uitgebreid ruwweg verzamelt -met visuele component, maar ook een ...- zuiver functioneel: ervoor zorgen dat valt soepel glijden.

Gallery, 12 foto's
10 DISASTERS u moet vermijden bij het kiezen van CURTAINS

Tracht dit aan denken als decantarte de lussen of vouwen zonder dezelfde gordijnstof, vooral bij dikkere en moeilijk te bedienen. Dit type van de afwerking met fijne gordijnen en ramen die niet vaak vaak niet geopend, hoewel voor de dag de voorkeur oogjes, ringen of haken kan gemakkelijk worden behandeld vanaf de grond, ofwel met dezelfde tint of een bar voor het.

Meer decoratieve rampen te vermijden

  • Vermijd rampen in de woonkamer
  • Vermijd rampen in de slaapkamer
  • Vermijd rampen in de keuken
  • Vermijd rampen in de badkamer
  • Vermijd rampen in de hal
  • Vermijd rampen in de kinderkamer
  • Vermijd ramp als je de kast te organiseren
  • Rampen vermijden ophelderen van uw huis