Zelfs als uw keuken heeft een paar meter, zijn er enkele decoratieve trucs om u te helpen om te zetten in een lichte en comfortabele ruimte. Het is geen magie, alleen een kwestie van een beetje vindingrijkheid en goede praktijken. Ziet u?

Gallery, 15 foto's
15 en zeer mooie kleine keukens!

Verdeeld door planten

Goede verdeling, aangepast aan elk type van de ruimte, is het belangrijkste punt om het meeste uit de keuken spel. zijn er drie

L-vormige

Als verlengd, distribueren van de L-vormige keuken is de beste optie, vooral wanneer heel dichtbij. Soms kan het in de fout vallen even duren beide kanten, maar de doorgang zal zeer klein zijn en kan overweldigend zijn. Als u geen andere keuze hebben, maar om de andere kant te gebruiken, zien dat je daar niet kasten komen aan het plafond te tunneling te voorkomen.

Basic distributies voor een kleine keuken:

gevormd "U"

De keukens gedistribueerde U-vormige square ideaal voor keukens. Aan de ene kant staat het vuur zone, de andere het water en laat deze de meest duidelijke aanrecht mogelijk om een ​​comfortabele werkplek te hebben.

kleine keuken in U

De ene kant

Als u een keuken-hall of geïntegreerd in een enkele omgeving, samen met de woonkamer of eetkamer is het de ideale plek in een muur, gebruik te maken van de lange. Als de ruimte het toelaat kunt u een kleine bewegende eiland met wielen, die extra steun en opslag zal dienen, want er zijn veel modellen met kasten, lades en planken te plaatsen. Wilt u meer ideeën? Niet deze kleine superprácticas online en keukens missen.

Maak gebruik van het licht

Als u Windows kunt maken of luik te laten in het licht, doe het! U zult voelen zich meer comfortabel in en vermijd het eruit ziet als een kleine grot.

Open ruimte

Een andere mogelijkheid is om een ​​open eetkamer of woonkamer te creëren. Op deze manier krijg meer ruimtelijkheid en je zal een ruimte om te delen met uw familie en vrienden te maken. Als u deze optie een tip te kiezen: kies een meest krachtige en stil mogelijk kap.

White, je kleur

Ze weten niet dat de witte vet zeggen? Voor uw keuken die breedte is visueel al zal je goed doen. Je kunt het gebruiken op de muren, in kasten en zelfs op de vloer. Keukens leeg zijn veel helderder.

Gerelateerd aan dit artikel

20 keukens in wit: licht, ruimte en schoonheid

Wit en stralend

20 keukens in wit: licht, ruimte en schoonheid

Glas, je spullen

Gebruik het in deuren en kasten, met name die welke het servies, glaswerk of bekers te houden. Het glas zal niet alleen geschiedde licht, maar ook het gereflecteerde en versterkt.

doseert kantoor

Het hebben van een kantoor is erg handig, maar als alles in meters kunnen meer van een belemmering. Om deze te vervangen, kunt u een klein ontbijt bar in dezelfde aanrecht bouwen of maak een kleine geïmproviseerde kantoor met een tafel en klapstoelen.

Gallery, 15 foto's
15 en zeer mooie kleine keukens!

Wilt u meer ideeën? In de galerie vindt u 15 keukens die geweldig zijn erin geslaagd om ruimte te maximaliseren. Hij neemt nota van alle trucs die experts interieurontwerpers hebben gebruikt om meer breedte, meer licht geven en de zee als gevolg praktijken.