Een eiland, maar ruimte inneemt, is een fantastische plek om voedsel te bereiden, krijgen veel ruimte voor opslag of voor gebruik als kantoor. Of alle drie tegelijk. Hier vertellen we in detail alle redenen om een ​​eiland te zetten is een groot succes, zowel in een grote keuken en een kleine. In de galerie vindt u 14 voorbeelden die u zult vinden en alles wat je moet weten om de perfecte eiland te halen.

In ruime keukens

U zult meubel waarop bereiden comfort food te krijgen. Daarom is het handig om een ​​kleine wastafel waar u wassen groenten omvatten, en een bos waar gesneden zonder beschadiging van het werkblad. Als uw eiland is groot genoeg is, kunt u zelfs installeren van de kookhoek en een apparaat.

Keuken met kookeiland en Corian aanrecht grijs

Hecht aan het eiland gebied kantoor: vermijd het woon-werkverkeer in de dagelijkse maaltijden. Een andere optie is om het kantoor in de buurt van het eiland te vinden, en harmonisatie van de overgang door het plaatsen van een vrijdragende ontbijt op het eiland geven weg naar het kantoor.

In kleine keukens

In een korte ruimte kunnen we genieten van een eiland dat het werkvlak en het vervullen van de taken van een kantoor strekt zich uit wanneer het niet mogelijk is om een ​​aparte eetkamer te creëren.

Handig en comfortabel

Dus dat het eiland is comfortabel, vertrekken rond 90 cm vrij om gemakkelijk te openen laden mogelijk te maken en te creëren gebieden groot genoeg voor stap.

Gallery, 14 foto's
14 praktisch keukeneilanden

ontbijt bar

De eenvoudigste manier om een ​​ontbijt bar of fast food te winnen is om de vrijdragende teller laat aan de ene kant en aan te vullen met twee krukken.

Maak optimaal gebruik

Een manier om het grootste deel van het eiland te maken is het ontwerpen met laden, planken of kasten die het mogelijk maken vermenigvuldigt de opslagcapaciteit.

Dat is niet zwaar

Om de visuele gewicht lichter te maken, kunt u het overlay met witte, hout of Silestone, bijvoorbeeld.