Een eiland is een zeer goede danspartner voor uw keuken. Natuurlijk, als je erover nadenkt welke rol geef je en eigenlijk complementair. Wil je dat ze om te koken? Hoe extra ondersteuning? Of meestal om te eten? Hier is een kleine gids om u te helpen kiezen voor de beste optie volgens uw behoeften. We begonnen.

Hoe ga je de ruimte?

Heeft u veel? Omdat het eiland is royaal, omdat het kan dienen om te koken in het, dat wil zeggen, aan de kookplaat te zetten. En voor deze, tussen 210 en 250 cm lang wordt aanbevolen. Hiermee kunt u een fornuis, een tafel om voedsel te bereiden, een vuilnisbak onder en een waterpunt te plaatsen. Als je eiland met een fornuis, een bel plafond of over-balie kun je zien wat meer vrije ruimte

00379407

keukens "redelijk"

Als je niet overschreden meter, overweeg je iets: kunt u goed voedsel te bereiden op je eiland? Om dit te doen zou je een waterpunt en ruimte aan beide zijden van de spoelbak moeten producten, knippen, en na het wassen, laat ze op een stuk van schone aanrecht plaatsen.

Zo niet, denk aan een eiland als een draaipunt en de voorbereiding van voedsel dat er geen water, omdat nodig, maar je zal uitgaan uit de keuken, een rommel van de vloer.

Gallery, 12 foto's
TU ISLA BONITA (in de keuken)

Een onmogelijke eiland?

Een lange, smalle stuk kan een perfecte eiland. Als het deel is een meubel officieel gewonnen als deze tabel, zal een persoonlijke look geven aan uw keuken en zien en aanraken, hoeft u niet te zijn als de rest van het meubilair om het vrij te maken.

00438574 O

En je kunt niet, hebben een eiland van hetzelfde materiaal als de meubels met lades of kasten om u te helpen de rest van de keuken te wissen. Om nuttig te zijn, het ideaal is dat het te maken twee tegengestelde vensters 60 cm per stuk.

Voor het opslaan van (veel)

Als u overweegt een eiland met duizend laden en kasten, omdat je gaten op te slaan nodig hebben, in gedachten houden dat van het eiland naar het dichtstbijzijnde van de rest van de keukenkastjes ongeveer 90 cm gratis moet zijn (80 cm zou zijn de minimum en 110 cm de maximale om het comfort te houden). Het is nodig om een ​​deur of lade te openen zonder problemen, en maak manier ruimte.

Je hoeft geen kantoor?

Nou het ontbijt bar. Je hoeft niet meer dan een spoiler nodig hebt van de top van het eiland. Uitsteken ten minste 45 cm (nodig om een ​​plaat en een glazen ruimte), hoewel de ideale is 50 cm. Zo kunt u achterover leunen en verbergen onder de ontlasting wanneer ze niet gebruikt om de doorgang niet belemmeren.

00437007

mooi en hygiënische oppervlakken

Het kiezen van de oppervlakte van het eiland is niet een louter cosmetisch probleem. Elk type materiaal heeft voordelen en specifieke zorg. Hier zijn de sleutels van de materialen die u kunt vinden:

  • synthetische: Ze zijn goedkoop, maar je hebt om warmte te controleren en als de teller wastafel, met de randen, die kan verkleuren en crack in de tijd.
  • hout: Warm en natuurlijk. Iroko zijn perfect, want dit hout heeft een van de strakste aderen, die hygiënischer zal zijn. Maar het moet een keer per jaar worden geolied of twee keer.
  • Natuursteen: Zoals marmer, graniet, etc ... Ze zijn delicaat. U moet ervoor zorgen dat er geen kleuring met zuren, omdat ze kunnen worden gemarkeerd. Heeft u een doek handig altijd.
  • Silestone, Corian, Krion of Dekton: Antibacteriële, zeer sterk en duurzaam.
  • microcemento: Vochtbestendig, maar kan kloven te lijden, dus je moet de slagen te kijken. En zijn blik is zeer modern.
  • Roestvrij staal: Zeer sterk, schoon en niet gekleurd. Als je dat staal gaan strepen te accepteren, zult u merken dat, gebruikt, wint de schoonheid van de ervaring.

Heeft u uw ideale eiland gedacht? Als je meer ideeën nodig hebt, onze galerie niet missen. U zult 12 keukens met eiland en veel te kopiëren te vinden!

Gallery, 12 foto's
TU ISLA BONITA (in de keuken)