Open zowel het exterieur als het interieur, is deze keuken zet zich in voor een eenvoudige en warme uitstraling, maar heeft een complexe, verfijnde en edele ziel. Ontdek het!

Deze keuken vormde een dubbele uitdaging: moet de integratie met de tuin die het omringt en tegelijkertijd ontsnappen aan het beeld van een typische keuken te laten zien. "Op de begane grond, net als de rest van het huis bestaat uit blokken van continue ruimten zonder visuele grenzen, open voor de buitenwereld door middel van glazen wanden. De keuken werd behandeld met dezelfde taal als de lounge die opent naar buiten gericht ", zegt Susana García, het interieur ontwerper die met het team van F. Oliva Architects gewerkt om de ruimte te ontwerpen. "Het is een keuken die niet lijkt het is, maar het is zeer rationeel," voegt Francisco Oliva, architect.

De sleutel tot de warmte

Functionaliteit en open ruimtes kan soms leiden tot koude sfeer te creëren, maar hier is de aanwezigheid van eiken tegenwerkt dat gevoel. Wood reist door de ruimte creëren van een warme doek in het geval van meubels, kreeg ook een speciale behandeling om een ​​expressieve textuur te krijgen. "Timmerwerk Ramos werkte de envejeciéndolos lamellen geven een patina van gerecycled materiaal maakt het veel comfortabeler", zegt Susana. Roestvrij stalen strips versieren meubels, het reproduceren van het effect van de behuizing, die naar buiten is een set van blokken versierd met roestvrij stalen profielen. Op het grote eiland worden kookplaten en teppanyaki verzameld door een stalen blok waarop rust de grote van hout, bevattende een telescopische kap terwijl een conservatieve wijn. Verborgen in het plafond, een geïntegreerde kap opgenomen vermogen en brengt het kantoor van geuren en dampen.

 

Vond je deze keuken? Laat het ons weten in de reacties van dit artikel!