Het heeft een grote keuken, een ruime kantoor, een ontbijttafel en kasten voor elk gereedschap. Een droom die uitkomt.

Een grote glazen schuifdeur en houten verenigt en isoleert de twee gebieden van dit grote keuken van ruim 30 m2. "Het is heel praktisch en decoratieve een van de beste beslissingen die we hebben Lluïsa Deulonder -comenta ontwerper genomen, de maker van het project moet het mogelijk worden gescheiden omgevingen zonder verlies van de visuele aantrekkelijkheid hebben twee keukens in één."

De bar in de voorgrond, op het hoogtepunt van de ontlasting ontworpen voor snelle maaltijden, biedt ook een vooruitzicht van eeuwige orde en ter voorkoming van branden en zie het water gebied. De meubels en apparaten zijn ontworpen rekening houdend met deze twee keukens. een coating roestvrij, schoon en praktisch staal werd gebruikt in de kookplaat en water, terwijl houten kasten is behandeld met een heldere lak die uitwasbaar, zoals stoffering ontlasting en zonwering die omgeving ", legt Lluïsa.

In de eetkamer, de tafel is eiken en meubels eromheen, ook gelakt, heeft het niet dezelfde beschermende behandeling. Een grote container kabinet houdt alles wat u nodig heeft voor een informele lunch of een uitgebreid ontbijt. Het heeft zelfs een kleine koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster en een minimale water gebied bevat ook een vacuüm verpakkingsmachine. De diepte van de kast kan verbergen in de zijdeuren die eventueel kunnen worden afgesloten.

"Het denken over al deze gegevens is onze filosofie Lluïsa- -apunta. Onze keukens zijn praktisch, maar de technologische vooruitgang hebben met behoud van een gezellige stijl. " Zoals gebruikelijke zorg verlichting: "We hadden het geluk om natuurlijk licht te hebben, maar nog steeds werken we kunstlicht met name op het gebied van werk en kasten, een combinatie van puntbronnen met meer algemene verlichting en nu ook gebruikt leds".

 

Heeft u net als koken? Kijk naar hun foto's in de Photo Gallery.