Deze keuken sluit niet, integendeel. Ik wilde een sociale ruimte, een ontmoetingsplaats voor de hele familie, vrienden en gasten te worden, in plaats van het isoleren van de chef-kok binnen vier muren. En hij deed het!

Het is een project van het interieur Asun Antó van Coton et Bois.

Voor en na

De "voor": een ruimte gecompartimenteerd in zes kleine kamers. De volgende: een doorschijnende loft met een open keuken naar de eetkamer met uitzicht op de woonkamer. Een glazen wand verbindt de keuken-office met woonkamer en vol licht. Daarnaast is er een kleine ruimte tussen de keuken en de eetkamer werd gebruikt om een ​​zone plaat met een kast vloer L perfect dak plaatsen van serviesgoed te houden aan linnen.

Gallery, 11 foto's
SOCIAAL Life Kitchen wordt gezocht ... EN Wat bezielt!

Wat een bar!

Star keuken is ongetwijfeld de lange bar divisie hints over de eetkamer. Dit schiereiland voldoet aan de hoogste sociale functie kunnen koken zonder verlies van de draad van het gesprek aan de tafel of in dezelfde bar als aan de buitenkant wordt steeds gevlogen ontbijttafel. Aan de andere kant, de totale werkruimte en watergebied.

open keuken met witte langwerpige schiereiland met krukken en plafondlampen in het werkgebiedEen bar tien

  • Veelzijdig bar: de teller blijft ongeveer 30 cm gevlogen om te zetten in barkrukken.
  • Metal en industrial lucht, lampen geven een tegengewicht voor de keuken en maak decoratieve link naar de eetkamer.
  • Leisteen muur is een leuke, praktische en casual detail dat het monopolie van de witte breekt.

Samen, maar met persoonlijkheid

Hoewel de keuken en eetkamer een gemeenschappelijke ruimte te delen, kregen ze een persoonlijkheid. Terwijl de keuken is wit, de eetkamer is van hout met eiken tafel en bank. Het hout wordt geschilderd en geëtst om dit rustieke leeftijd bereiken. Gestoffeerde stoelen, klassieke lucht link naar de PLANCHADOR meubilair. En dus, alles is aangesloten. Alles past.

De y-gebied

Een L met ingebouwde vloer tot het plafond. In aanvulling op de opslagruimte voor servies en linnen met zowel kabinet het is ook gebruikt om een ​​zone plaat te maken. Een van de gaten op de begane grond is vals spelen: want hoewel ziet eruit als een normale kast, die een afneembare tafel bord verbergt.