Waar kies je voor: twee kleine banken of één in L? Mocht u doen zonder de salontafel? En de stoelen? Bent u absoluut doorgelicht intense kleuren? Allemaal met een paar meter vormen een extra uitdaging in het decor. Hier zijn ideeën voor u uit deze kleine ruimtes en kamers, waar de steek gelaten voor een ontspannen momenten geworden te trekken.

Kleurrijke zitzakken Lounge

Wat voor soort meubels die u kiest?

Uw kamer is klein, betekent niet dat je hoeft te simplificeren of op te geven meubels salontafel of bibliotheek. Ja, op zoek naar stukken die die paar meter te passen en bezetten de minst. Bijvoorbeeld, in plaats van het plaatsen van een sterke tafel, selecteert u een of meer licht, kunt u zelfs gemakkelijk te verplaatsen indien nodig, of een petite stuk dat het gevoel van hoogte verhoogt en dus van roominess.

Gallery, 30 foto's
30 kleine en comfortabele lounges

Wanneer er geen overmaat aan meter, veelzijdigheid is ook een pluspunt: een poef met opbergruimte een bajoventana commode, een stoel die kan worden gebruikt als bijzettafel ... Er zijn vele opties.

Lounge met bibliotheek in de holte van de open haard

Zoals meubels of kunstwerken behoren tot de favorieten van onze interieurarchitecten en decorateurs, en ook tot op de millimeter ruimte ter beschikking te stellen, geven een air van "maatpak" uniek voor iedere ruimte. Hoewel duurder dan andere meubels, het is de moeite waard om te investeren in hen als de kamer is erg klein en je opslagruimte nodig.

Bedriegt het oog

Ze zeggen dat in een kwestie van kleding, witte vet. Nou, zoals we graag de positieve kant van dingen, I's gebruiken om de woonkamer vetmesten! De witte muren visueel uit te breiden, zo veel gereflecteerd licht. De gordijnen (hoe dunner hoe beter), meubels of tapijten krijgen het ook.

Maar naast onze geliefde witte (ze serveren ook andere tinten zoals zand, beige of grijs zeer claritos) elementen in materialen met gelakte afwerking, voor spiegels en glas ook licht vermenigvuldigen.

Gerelateerd aan dit artikel

50 tricks zeer & quot; pro & quot; naar een grotere kamer hebben

ideeën Expert

50 trucs zeer "pro" naar een grotere kamer hebben

Deze en vele andere vragen die u kunt maken worden beantwoord in deze speciale waar we 30 klassen die ze niet sparen de meter, maar nog steeds gekozen voor de ruimte zijn erin geslaagd lijken groter en comfortabeler dan de salons XL . Heeft een van hen niet missen. U zult goede oplossingen die u kunt toepassen in uw huis en meters te maken zonder dat u een baksteen te bewegen te vinden.

Gallery, 30 foto's
30 kleine en comfortabele lounges