De woonkamer is de ruimte waar we besteden meer tijd thuis, of in familie, met vrienden, genieten van een goed boek of film. Of gewoon het verlaten van het plezier van het dolce far niente. Het is een plek waar vooral willen we op uw gemak voelen.

salón_sofás en fauteuils

Het is daarom belangrijk om te versieren en te renoveren met kleine details die vreugde en optimisme over te brengen. En niets wordt beter dan noten van kleur. En ze doen het in een recordtijd. Maar wat kleur of kleuren te kiezen? En hoe toe te voegen? Deze 15 kamers onderscheiden zich door het hebben van alle beroertes of zelfs grote lijnen, een verscheidenheid van kleuren.

Gerelateerd aan dit artikel

Doctor Kleur: tinten genezen zonder recept

Deco gezond

Doctor Kleur: tinten genezen zonder recept

Ze komen in roze, blauw, groen, aardbei en chocolade, pastel, in lila, in grijs ... Veel opties voor u om de degene die je kiest. De sleutel, het krijgen van deze beroertes zijn eerlijk, zodat de kleur niet eclips en decoratie ingrijpt.

U kunt kleur toevoegen aan uw woonkamer met een van de grotere stukken, zoals de bank, notities van kleur toe te voegen gewoon met kussens en bloemen, en je kunt zelfs schilderen een muur kleur contrast met accessoires. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw woonkamer vullen. Leer om te spelen met kleuren en zoekt vreugde die je nodig hebt. Kijk naar de galerij!

Gallery, 15 foto's
15 ZALEN MET EEN PLONS (rechts) COLOR