Okay, vandaag hebben een open haard is veel minder vaak voor dan niet hebben van het. Wij accepteren boot. Maar wat valt niet te twisten, is dat horloge, zelfs in afbeeldingen en biedt waar genoegen. In deze galerie zullen we de lange tanden te krijgen. We gewaarschuwd. Maar misschien het dient u als laatste zetje om te beslissen en voeg een open haard aan uw huis (of uw droomhuis, misschien wel heel reëel in de toekomst) en genieten van de warmte.

Kijk naar de lounges met open haard die wij bieden en laat u inspireren om uw eigen huis te creëren in een intieme open haard. En noteer de adviezen die u geven wij:

Hoe ziet u uw haard willen?

traditioneel

Gietijzeren ingelijst in marmer of steen, of modern (minimalistisch, geïntegreerd en flush op de muur). In beide gevallen is een schot in de staking muur en bouwvergunning is vereist. Ze kunnen open, erg mooi, maar met een warmte-verlies van 75%, of afgesloten met glas (de zogenaamde cassettes), hogere calorische waarde.

Gallery, 16 foto's
15 kamers met open haard

fornuis

Ze hoeven alleen maar om te werken en kan overal geplaatst worden, wanneer er een vent zonder hoeken en ten minste 15 cm in diameter om te voorkomen dat verstopping. Er zijn vrijwel geen installatie nodig, zoals het draaien op gas, ecologische brandstof (ethanol of bio-alcohol) en zelfs elektriciteit.

duurzame haarden

Er zijn twee vormen van duurzame Open haarden:

  • Bio-ethanol. Ze zijn schoorstenen ecologische cassettes, het gebruik van bio-ethanol, plantaardige alcohol, als brandstof. Geen behoefte om te ventileren, omdat de kooldioxide die vrijkomt is hetzelfde als drie kaarsen.
  • kogeltje. Ze werken met pellets, houtkorrels. Hoge calorische waarde, kan worden aangesloten op radiatoren.

Je kunt het niet meer aan en je wilt meteen voor een hoek bij de open haard te genieten? Op zoek naar een rustieke hotel als deze, kies dan een goed boek en pak je koffers.