Sommige van de trucs die u geven wij zijn puur gezond verstand. Maar van die waarin soms val je niet totdat je hem vertelt. Nou, dat is wat we zijn! Andere tips vindt u meer verrassen. En hoe meer je leuk vind is dat ze zijn zeer eenvoudig te maken en toe te passen in je dagelijkse leven. Gewoon te presenteren en contant geld ze opnemen in uw routine totdat ze een gewoonte geworden. Je kijkt je zak zal veel merken om rond te komen, en dus kunnen sparen of beleggen het geld in iets dat echt je gelukkig maakt. Je zou het verdient!

Gallery, 10 foto's
TRICKS EASY Om te besparen op uw dag tot dag

Het ontbijt en het eten bereiden

Zoekt ontbijt thuis. Het is gezonder omdat je controle over wat je eet, en u kunt besparen 2 tot 3 € per dag, die uiteindelijk uit.

Neem de "Tupper". Bij het koken, voor te bereiden meer in afwachting van uw dagelijkse maaltijden. Uit 10 keer goedkoper dan uit eten gaan.

Het pikken monitoren. Draagt ​​noten, fruit ... vermijdt u automaten, die duur en ongezond zijn.

Counter detail food

Als je in het kantoor

Print alleen wanneer dat nodig is. Als de documenten voor u, doet dubbelzijdig printen en in de ontwerp-modus: minder inkt wordt gebruikt.

Gerecycled papier. Hergebruikt folio's aan beide kanten om aantekeningen te maken. U besteedt minder bladeren als je de grootte van de brief te verminderen.

Instellingen die helpen. Als de helderheid van het scherm om minder energie te verbruiken. Verander lettertype: Century Gothic is de besparing inkt.

Prima openbaar vervoer en rijdt goed

In de auto. Leidt tot lange marsen, hoeft remmen niet geven en niet de airconditioning niet misbruiken. Brandstof besparen en verlengen de levensduur van de auto. Als je kunt, delen autoritten.

Als je met het openbaar vervoer. Geïntegreerde transport titels zijn goedkoper om te rijden, maar meer tijd investeren. Profiteer van de paden om te lezen, planificarte of werk.

Move. Maak kleine wandel- of fietstochten. Het is goedkoop en ecologisch en ook sporten. In veel steden hebben ze fiets sharing service.

Gallery, 10 foto's
TRICKS EASY Om te besparen op uw dag tot dag

Consumeren met zorg hoofd en je hebt

Vermijd impulsaankopen. Draag geen kleding of accessoires te kopen om goed te maken voor een harde dag of verveling. Voordat u besteden, je denkt dat je in je kast als je echt nodig hebt en hoe je gaat te combineren.

Well oprit. Investeer in goede schoenen, uiteindelijk loont het meer.

Hersteld. Lost geringe schade aan de kleding die je draagt. Het is goedkoper om een ​​nieuwe te kopen. Zorg goed voor je kleren en accessoires en gaat langer mee.

Kleine uitgaven: Waar is je geld?

Doeltreffende controles.
 Als je niet weet hoe je je geld in de portemonnee te vinden die u het meest moeilijk om de uitgaven te beheersen. presupuestes is beter dan een aantal wekelijkse contant geld en je vast te houden.

Gaat u naar de sportschool? Jager alleen als je regelmatig. Zo niet, lid worden van de "lopend" of ga voor een wandeling in een vlot tempo. Sportscholen hebben de neiging om te bieden: U kunt het collegegeld aan te passen of op te slaan.

Calderilla monitoren. Dit is wat verdwijnt eerste zak in de vorm van cafés, grillen, gokken ... Het beste is om een ​​spaarpot en opslaan gaan en dan investeren in alles wat je nodig hebt.

Verspil geen water: spoel en sluit kranen

Best douche. Een douche verbruikt een kwart van water dan een bad, vooral als je het goed doet. Als u de kraan open te draaien, terwijl het inzepen je kunt verplaatsen van een verbruik van 240 liter water in een badkuip op slechts 60 liter per douche.

De vrouw die haar gezicht wast

Bij het tandenpoetsen. Laat je niet door het water stromen, ze zijn 10 liter per minuut, en installeert beluchters om de stroom te verminderen.

Ze zijn het opslaan van toiletten. De dual flush, half leeg de tank, en kijk voor het lekken van water.

Vaak kopen en te vergelijken

Draag altijd een lijst. Maak kleine wekelijkse boodschappen en niet improviseren.

Seizoensgebonden producten. Prímalos en kijken naar de prijs per kilo, niet per eenheid.

Kies waar om te winkelen. Volgens de supermarkt met kortingen tot 30%.

Trucs voor een meer efficiënte keuken

Bedek de pannen. Bij het koken, het bespaart 30%, en in brand gestoken container grootte. Maakt gebruik van de restwarmte afbakken en doe er niet warm eten in de koelkast: verhoogt het energieverbruik.

De snelkookpan. Het is één van de snelst koken systemen, en dus zuiniger.

Grijp de oven. Als u de oven, koken meer dan één gerecht per keer en doe de deur niet halverwege te openen door het proces.

Gerelateerd aan dit artikel

50 tricks (zeer eenvoudig) naar huis te redden

Cuesta januari

50 tricks (zeer eenvoudig) naar huis te redden

Past de temperatuur en de lichten uit

Thermostaat. In de winter, zet bij 20 ° C in de zomer en 25 ° C. Merk op dat voor elke graad boven het wetsvoorstel stijgt met 8%. En gekleed volgens het seizoen.

Lights. Niet op als je niet in de kamer. Prima de gloeilampen en zet dimmers.

Unplugs. Als u geen gebruik maakt, unplug laders, apparaten ... want net door te worden aangesloten, energie verbruiken. En zo is het met "vampieren"Dat wil zeggen, de rode lichten van apparaten.