Een samenstelling van planten in een speciaal hoekje kussens goed gekozen voor de bank of noten van kleur in plaats van studeerde in de slaapkamer kan het verschil tussen een goed ingerichte kamer, maar saai, en andere speciale, met duende. En vaak deze speciale magie, weten we niet definiëren, maar we zien meteen als een omgeving heeft, ligt in de zorg waarmee kleine details zijn gekozen. Als er iemand die begrijpt creëren omgevingen met een ziel zijn onze stylisten. We hebben gevraagd om hun geheimen en trucs en dit zijn de sleutels die ons hebben verteld. Mis het niet!

Bloemen en planten in je woonkamer te vullen

00376170

voor stylist Monica Klamburg planten zijn prominent aanwezig in het decor van elke ruimte papier. Dus thuis, nooit missen van een boeket bloemen van het seizoen. Laat u inspireren door uw ideeën en tips en nodigt de natuur te nemen aan de decoratie.

Drie groene punten

Boeketten kleur op elke hoek van de kamer. "Plaats ze waar ze meer opvallen en boven de tafel, op een zijkant of op een zonnige galerij"Monica verklaart.

engamados tonen

Kies bloemen die bij elkaar te combineren, zoals rozen en boterbloemen en kleuren die goed te coördineren, zoals lichtroze, fuchsia, karmijn ... in glazen vazen ​​schoonheid van de bloemen meer opvallen.

Monitoren zijn grootte

Maak boeketten in verhouding tot de kast, waar je ze, zodat het in balans is: "bij lage tafels, des te beter het type of klein boeket composities".

Keys te raken

 • Flower seizoen: Het is in uw beste tijd en is ook zuiniger.
 • Compenseert groen: takken van de olijf, eucalyptus bladeren ... bloemen opvallen, body en volume te geven aan het veld en afdingen.

Orde en rust gaan hand in hand

00411837B

stilist Carmen Figueras geen twijfels: een ruimte in het oog kijken altijd meer uitnodigend en serene dan een die op zijn kop. Bewijs hiervan is zijn slaapkamer, die zijn passie voor orde en het evenwicht van kleuren en materialen weerspiegelt. Hier zijn enkele van de sleutels van uw interieur.

symmetrische verdeling

Symmetrie bondgenoot van de opdracht en op zijn beurt ruimte. Een opgeruimde slaapkamer zal altijd breder zijn dan één stoornis. symmetrisch verdeeld verschillende elementen en acertarás.

Gray, waarom niet?

"Ik combineerde de blauw-grijze muren met hout, vezels en antieke beddengoed". Kies subtiele mengsels zonder grote contrasten van kleur helpt om de ordelijke en serene ruimte te zien.

Camoufleert als osuro

"Hoe donkerder de slaapkamer was het parket element. Mijn truc om het te verlagen? Dek af met een Bolon tapijt. Als je kijkt tinten vloer en tapijt worden herhaald in de tabel".

3 key stijl

 • Persoonlijke Kleur: "Omdat de vloer was zeer helder waagde ik met een modern blauw-grijs voor de muren".
 • Linos oud: "Altijd leeg. Ik ben dol op het bed en elke hoek van het huis te kleden. Ik ben op zoek in antiekwinkels, zijn mijn zwakheid".
 • En houtvezels: "Ze gaan goed met witte en grijze tinten en zet een warme honing noot. Ik wil heel verschillende stukken te mengen".

Gerelateerd aan dit artikel

Drie looks om ruimte te veranderen in een plis plas

Wat heb je liever?

Drie looks om ruimte te veranderen in een plis plas

Wanneer de kussens alles veranderen

00361775B

¿Overdreven? Helemaal niet! Kleine details hebben grote macht om de ruimte te transformeren. Verander eenvoudig de kussens van de bank voor de levenden ademen een frisse lucht. En het belang van details te weten hoeveel onze stylist Dafne Vijande, die deelt enkele trefzekere tips om te spelen met textiel salon.

Altijd een duidelijke sofa

Een neutrale bank is een echte stylist voor een leeg doek. Daarom Dafne heeft alleen nodig een paar kussens en plaid om stijl en kleur aan de kamer.

Mosterd, helder en vitaal

"Ik heb een karakter kleur gekozen, glad-in mosterd en estampados- en hebben getint met andere kussens, grijs en gebroken wit, net als de bank". De combinatie is zeer evenwichtig.

Speelt met texturen

"Om geen vliegtuig Ik heb verschillende maten en texturen en zelfs sommige model toepassingen gemengd vertrekken. En final touch? Tapijtvezels de woonkamer frames en onderstreept voorts kussens".

3 toetsen die nooit falen

 • Een neutrale basis: Het beste startpunt voor een eenpersoonskamer met stoffen en accessoires transformeren.
 • Een van de belangrijkste kleur: Selecteer een hoofdkleur en combineer meer of mindere mate, kussens en plaids. Vergelijk dat met een tegengestelde toon aan dynamiek te geven.
 • In perspectief: Te veel kussens kan uw bank is niet comfortabel. Als u twijfelt: beter weinig en niet erg groot.

Een medewerker slaapkamer met kleur

00376162 (1) B

Wil je persoonlijkheid te geven aan een kamer? Speelt met kleur en vol leven en kleur sensaties elke omgeving. Bewijs? Deze slaapkamer beige, de stylist Olga Gil-Vernet Het is doorspekt met notities blauw en roze. Laat u inspireren door uw advies om je dromen te kleuren.

samenspel

Deze slaapkamer kleuring is een werk dat is gedaan in teams geweest. Zij hebben duidelijk deelgenomen beddengoed en kussens, maar ook een aantal meubels en veel details en accessoires.

blauwe ster

"Dankzij de hoeveelheid daglicht kon ik veel bekendheid te geven aan blauw in verschillende tinten (turkoois, indigo ...) samen met de roze, die een meer vrouwelijk contrapunt maakt"Olga legt.

Op een witte ondergrond

"Wanneer dressing altijd kiezen voor lakens en beddengoed wit kwadranten. Het is de beste basis voor dan het bed te werken, afhankelijk van het seizoen met kussens, plaids, quilts ...".

3 key stijl

 • ¿Cool kleuren? Zoals blauw, zij niet meer worden gecombineerd met rozen en florale motieven in deze kamer vol met duidelijkheid.
 • Strepen, bloemen, schilderijen ... Hoe er goed uitzien? Als ze tonen (turkoois, roze of beige) te delen en sommige hebben een duidelijke basis.
 • Goed gecoördineerd: Zelfs de bloemen of draden die de tafel te versieren hebben dezelfde kleuren als het beddengoed.

Gallery, 7 foto's
ZET UW huisblad trucs met ONZE Estilistas