Als we niet een goed geplande ruimte om kleding en accessoires te slaan, lanceerde toen we in de dispersie. Ie een kast hier, een comfortabel daar, een schoenmaker meubilair in de gang, een chiffonier voor kleine kleding ... En alles wat we krijgen is brengen de dag kant naar de andere kant van de kamer of huis op zoek kledingstukken te kleden in verschillende plaatsen.

Vereenvoudig je leven: allemaal op één plaats

Het beste is om de groep al de kleding en accessoires en leg ze op een plaats. Als u niet beschikt over een logeerkamer of kast waar een open plaatsen, kies dan een grote kast.

Mira (en maatregelen) twee keer na als je fit een dressoir of kast

Zoek eerst de ideale ruimte. Denk je dat je geen plaats? Hoewel dergelijke maatregelen slaapkamer muur waar er nu slechts een dressoir of een tafel, transformeert die leeg of vol met troep kamer, brengt gangpadbreedte ... Je hebt misschien over het hoofd gezien hoeken goed geschikt is voor uw dressing te worden.

Als u besluit op een kast ...

Vele malen hebben wij vallen in de fout van het kiezen van een kleinere en minder handig om de gehele lengte en hoogte van de muur kast niet te bezetten. Maar, bij nader inzien, zou het niet beter gebruik te maken van al die ruimte zijn? Als u een aangepaste kast te kiezen en neutraal ontwerp zal volledig worden geïntegreerd, bijna alsof het een kast, en krijgt u volop de ruimte.

¿Scharnierende of schuifdeuren?

Kies scharnierende of schuifdeuren het hangt af van de ruimte die je hebt tussen het kabinet en andere meubels, zoals bedden. Als het te klein is, zal de schuifdeuren comfortabeler. Maar als je voldoende ruimte hebt de swing kunt u eenvoudig toegang tot elke module.

gezegend hall

Heeft u een brede gang? Nou, dan zeg ik vaarwel aan de problemen van gebrek aan ruimte. Hoewel het lijkt op dit gebied stap verdrinken door het plaatsen van een kast is het zeker dat je te winnen comfort en orde, en wennen aan het feit dat kabinet binnen enkele dagen. En nog veel meer als je ziet hoe praktisch het is u! Beddengoed, handdoeken, een nieuw seizoen ... je kunt alles opslaan.

Doorless kast ...!

De voordelen van een open kast met geen deuren of zonder rug, is dat het veel goedkoper. De handicap is dat het veel meer voorzichtig met de orde zal zijn en alle items zullen worden blootgesteld.

Gallery, 10 foto's
10 EFFICIENT DRESSING

In de galerie vindt u tien voorbeelden om u te inspireren en tot slot aan een van uw dromen: een kleedkamer of een gigantische kast waarin al uw kleding en accessoires in orde en gelegen in een plaats te hebben. Geef niet te snel, misschien ja dispongas ruimte die nodig is, maar je hebt nog niet ontdekt.