Het bereiken van een landelijk hotel en je krijgt de kamer met mansardedak of houten balken in het zicht ... het is prijs! Maar waarom wachten tot volgend uitje naar het platteland om zijn charme te genieten? Als u van deze stijl, te kopiëren.

Raw wit

De sleutel is om bekendheid te geven aan de natuurlijke materialen zoals hout, steen en plantaardige vezels en reddingsacties oude stukken naar de slaapkamers te verstrekken, bedden, kasten, banken of stoelen. Verse bloemen en wilde planten als secas- beide zijn de details die de rekwisieten van deze rustieke slaapkamers te voltooien.

Trucs om de rustieke contact te komen

  • Als het is een oud huis, het herstelt de originele stenen muren

  • Hout is overal: muren, plafonds, vloeren, meubels ...

  • Haalt antieke stukken: een oud dressoir, rieten stoelen, balkenplafond, deuren, rolluiken ...

  • Het maakt gebruik van zeer natuurlijke materialen als linnen, katoen of wol

  • Voegt een natuurlijke touch: een vaas met verse bloemen, een boeket van gedroogde lavendel of wieg met wilde bloemen

  • Open haard: de finale

Rustic voor iedereen

De rough. Het is de meest sobere van allen en ook het dorp. donkere houten balken en natuurstenen muren onbehandeld. En, meubilair, rechte lijnen, zonder watermerken. Het heeft veel karakter, maar om te verminderen zijn hardheid moet aandacht besteden aan textiel zoals beddengoed of gordijnen, waardoor de ruwheid af te trekken.

De Provençaalse. Hout is duidelijker, ook gebeitst of gebleekt. Met behoud van de oorspronkelijke essentie, mogen bepaalde klassieke meubels verfranste wendingen inspiratie, als gestoffeerde hoofdborden en bochtige stoelen met cabriole benen of voeten gedraaid lampen.

Gallery, 20 foto's
20 RUSTIC SLAAPKAMER veel charme

Blank. Het is de meest gemoderniseerde en bijgewerkte versie van de rustieke stijl. Deze kleur verzwakt zijn grofheid, voegt licht en fit te worden, niet alleen in landelijke omgevingen. In dit geval is het het beste om te voorkomen dat het gebruik van andere kleuren. Gewoon hout en wit. In het beste geval, hints van groen met planten of neutrale tinten zoals beige of grijs in textiel. Hoe minder toegevoegde kleur, beter palet.

beige

Geniet van deze kleine, landelijke uitje we hebben voorbereid met twintig slaapkamers waarvan disconnect is zo eenvoudig dat net over de drempel.