Er zijn scenario's die op zichzelf uit te nodigen ontspanning. En als het gaat om rustiek, nog meer slaapkamers. Wat is het dat we hebben om te ontspannen om hen heen? Hoe krijgt ons naar beneden direct revoluties? Het is (en magnetisch!) Rustgevende kracht van hun natuurlijke omgeving, of het veld of in de bergen, die naar binnen sijpelt. Misschien is dat de reden waarom de rustieke stijl wordt het leven een tweede jeugd. Of was het de derde?

Vergeet groezelige slaapkamers, met donkere, zware meubilair en kleine ramen waardoor het licht binnenkomt alleen. helderheid, comfort en lichtheid: Zelfs de meest traditionele, met rustieke stenen muren onbehandeld klei vloeren en donker- hout is het een facelift aan te passen aan de nieuwe decoratieve normen gemaakt.

rustieke slaapkamer met houten balken en wit uitzicht op het platteland

Als u wilt dat uw slaapkamer ademen een rustieke sfeer, eerste, wees niet bang te misbruiken houten balken, plafond, vloer, meubels ... Als u genieten van veel natuurlijk licht, kunt u wedden op rassen van tonen, maar probeer te compenseren voor hun visuele gewicht of textiel muren in lichte kleuren. En, als je uitzicht op Them rol! Kies een lichte en gauzy gordijnen waarmee glimp van het landschap.

¿Stenen muren? Dan karakter en kleed zich slaapkamer. maar moet "beschutting haar" warm ingerichte, want in tegenstelling tot hout, steen is "koude"

Bij het kiezen van meubels, na te denken over welke stijl je wilt domineren in de slaapkamer. Als u wilt lucht naar een landelijk, huisje van weleer ademen, de stukken teruggevonden en een aantal van haar eigen beweging meubilair zal uw beste keuze zijn. Maar oog, is meestal een grote, zware meubels die niet mag worden misbruikt.

Gallery, 15 foto's
15 RUSTIC slaapkamer WAARIN BATTERIJOPLAADMETER

Omgekeerd, als u liever een meer rustieke Provençaalse stijl, romantische inspiratie en een vrouwelijke patina, vergeet het donker hout en wedden op de lichtere soorten en afwerkingen gebeitst of blaqueados. Wat betreft het meubilair, niet verfranste onderwerpen zijn onderdelen, zoals stoelen met cabriole benen, barrigudas comfortabele gestoffeerde hoofdeinde of bochtig.

rustieke slaapkamer met houten balken en teruggewonnen meubilair

Spreken van hoofdeinde ... Hoe zit het met het bed? Het is de grote voorvechter van de slaapkamer, dus markeer uw keuze en veel persoonlijkheid om dit verblijf. Niet hetzelfde een teruggewonnen, met een structuur die het hoofdeinde en voeteneinde stuk, een hemelbed en golvende gordijnen of een gestoffeerd hoofdeinde en verfranste lijnen omvat. Valóralo vooraf.

Gallery, 15 foto's
15 RUSTIC slaapkamer WAARIN BATTERIJOPLAADMETER

Maar als een beeld zegt meer dan duizend woorden, verzamelden we in deze galerij 15 zeer verschillende rustieke slaapkamers met elkaar om u te helpen kiezen jouwe. Heeft u zich aanmeldt voor deze bijzondere reis?