Kleur in timmerwerk, behang, bloemmotieven ... De Decorator Carla en Ana Pardo Rotaeche tonen al hun kaarten in deze slaapkamer.

Een bloemenbehang, andere houten latten, de lambrisering vezel, timmerwerk in blauw en weefsels van verschillende patronen. En dat alles naadloos op elkaar combineert. Zij zijn de sleutels tot Carla Rotaeche en Ana Pardo de Santayana, de decorateurs van deze romantische slaapkamer met badkamer en dressing te projecteren.

"De waarheid is dat we niet bang zijn om te mengen. Combineer kleuren, patronen en zelfs verschillende texturen, papier, textiel, hout ... Het belangrijkste is dat er een vloeiende overgang tussen alle elementen ", zegt hij Ana Pardo.

De eerste stap, leggen ze uit, is om de belangrijkste coatings te kiezen. "Dit is een zeer lichte woning, die wordt omgeven door een grote tuin, dus de eerste uitgangspunt was om zijn natuurlijke geest te behouden." Vandaar dat de keuze van de wallpapers, met houten latten imiteert in de kleedkamer en badkamer, en bloemen voor de slaapkamer, en de aanwezigheid van planten op de planken en schappen van alle gebieden.

Wild raakt ook binnen te vallen veel stoffen. De belangrijkste nota van kleur komt van de hand van fronten drastisch verbetert dressing en badkamer meubels in een blauw-groene kleur.

"We leefden zoals huizen, niet minimalistische omgevingen waarin alles gelijk is, zodat we ons richten op kleuren die karakter aan de inrichting te geven zonder te vergeten dat de overgang tussen omgevingen is harmonieus. " Om dit te bereiken, heeft u gekozen voor een schuine eikenhouten vloer -to een oudere look te geven "- en heeft ervoor gekozen om zowel de kleuren en de stijl van rijden:" Heel romantisch, vrouwelijk en helder".

Communicatie tussen badkamer en dressing is opgelost met een schuifdeur met spiegel fronten aan weerszijden, en het openen van een raam in de wand om het licht van de badkamer het gehele verblijf brengen. "Waar mogelijk, geven we de voorkeur aan de overgangen tussen de kamers maken met schuifdeuren en glas, zodat u ruimte te moduleren," zegt Ana.

Wat betreft het meubilair, is het decor gekozen voor eenvoud: bed in de slaapkamer en een kaptafel is alleen aanwezig, en tussen kleedkamer en badkamer een kleine gestoffeerde bankje, helemaal in het wit. En volgens Ana bekent hij: "In onze projecten geven we soms meer belang zijn om te dekken en vloeren, met een houten en mooi papier, dat het meubilair muur. Als u ervoor zorgen dat, hoe weinig je zet het huis zal perfect zijn. "