Wat een meubels, die iedereen die niet te scheiden. En het blijkt dat ons tijdschrift was de architect van de vereniging van Anna Ortiz, getrouwd met Iniesta, en het interieur Asun Antó. En hier is zijn eerste creatie team: een slaapkamer die ook leeft en dressing. De 3 in 1 willen we allemaal!

Gallery, 12 foto's
Met open haard, kast en UITZICHT ... je hebt het allemaal!

Ana Ortiz, die interieur bestudeerd is het meubilair lezer sinds zijn jeugd, zoals zijn moeder elke maand, met een zeer goede reden, By the way - bracht het magazine thuis. En toen ze een huis en Iniesta kocht, noch aarzelen. Hij zocht de richting van Asun in het blad, omdat de warme stijl was precies wat ik wilde. Ze aangesloten. Eerst versierde hij zijn huis; Later, uw bruiloft, en uiteindelijk besloten ze samen te gaan werken. In een kwestie van smaak, altijd hetzelfde: rustig, neutrale, zachte kleuren en vrede geven omgevingen. Dit zijn decoratieve mantra's die van toepassing zijn in deze slaapkamer multitasking bestaande uit woonkamer en een kleedkamer, plus een badkamer.

multifunctionele module

Uitgangspunt: een rechthoekige ruimte. De missie: het creëren in de slaapkamer om te ontspannen aan het eind van de dag, plus een grote kleedkamer. De oplossing: een centrale module, met de dressing waarbinnen scheidt de nacht kant, met de bed en bad ensuite-van ontspanning, met een bank, een bibliotheek en een open haard.

Slaapkamer, woonkamer en een kleedkamer in neutrale tinten, met een open haard, salontafel natuurlijk hout en een bibliotheek

Maar er is meer! Omdat deze module is een complete verrassing pakket: bevat een kast met kasten aan de kant van de slaapkamer en door uitzicht op de woonkamer, wordt het een enorme bibliotheek rond de open haard. Plas, plas, plas!

De centrale module scheidt de woonkamer en slaapkamer bevat de dressing

kleurentherapie deco

Decoratie, kleurentherapie is essentieel. De gekozen kleurenpalet hangt volledig af van het gevoel dat ik iedere ruimte te krijgen. En dit had een duidelijk doel voor ogen: om te ontspannen. Waarom de gekozen kleuren zijn wit, linnen en grijs. Rust en neutraal. De gezellige touch is verantwoordelijk voor de warme texturen, zoals hout, op de tafel, en linnen gordijnen, stoffering en kussens. Gedurende de dag: alles is licht. L ramen in deze privé-ruimte zorgen voor natuurlijke lichtinval tot het donker. En, op dat moment, het diversifieert. Ja, ja. Verschillende punten van het licht dat wij verantwoordelijk zijn voor het invoeren van uit-stand: een staande lamp, een wandlamp, kaarsen op de tafel ... In deze ruimte de meubels, Coton et Bois, is op maat gemaakt en textiel van Filocolore.

View is een suite slaapkamer met beige bank, salontafel natuurlijk hout, grote ramen met licht linnen gordijnen.

Doelstelling: relax

De kamer is aan de andere zijn gescheiden door de centrale module omsluit de dressing zijde. Deze verdeling maakt gebruik van natuurlijk licht op alle gebieden van het project, aangezien een van de zijwanden volledig buiten.

Een slaapkamer is gastvrij: absoluut noodzakelijk. Hoe krijg je? Textureren met beddengoed, gestoffeerde hoofdeinde getufte tapijten, gordijnen, plaids en kussens, kussens Veel! Kies vergelijkbaar met de rest van het decor voor de sterkste, zoals textiel tonen dekbedovertrek, en laat de kleintjes naar de vrolijke aanraking zoals kussens en plaids, alle Filocolore zetten. En als we kunnen vragen ... wat willen allemaal in de slaapkamer? Natuurlijk, een badkamer suite! In dit geval: ik wens in vervulling. Meubelen zoals nachtkastje, de bank en hoofdeinde, naast de lamp, zijn Coton et Bois.

3 key stijl

één

En ingelegde witte meubels. Zij zijn het kenmerk van Coton et Bois, winkelinrichting Asun Antó. Dit type van meubilair helpt bij het creëren stille omgevingen, alsmede verbeteren licht.

twee

Makkelijk bestellen. In deze slaapkamer, plus bergruimte, waaronder de centrale module binnen en buiten twee kanten ... geen truc! Banken onder de ramen geplaatst verbergen extra opslagruimte op te slaan schoenen, dekens, kussens ... We love it!

drie

Hoge doses van de warmte. Het wordt bereikt door textureren ruimte met dekens, plaids, gordijnen, meubelstof of bedding hetzelfde meubilair.

De tijd tussen frames

Aan wie houdt niet van de klassiekers! Er zijn items die nooit uit de mode te gaan en altijd zegevieren. En dit is het geval van de panelen. Deze houten bekleding geven zowel een klassieke meubels, kasten en banken als de muren, waar ze worden lambriseringen, zichzelf te decoreren en voeg een vleugje van tijdloze elegantie die zowel jurken. Wit geschilderd een subtiel contrast met taupe muren te bereiken en zo de hoofdpersoon neemt deel, wat een goed verdient! En altijd ja te zeggen tegen leitmotiv: repeat een item in een decoreren project geeft persoonlijkheid en consistentie, net als deze panelen.

Bonus track: 5 tips voor mini ruimtes

De tandem decorateurs dit project geeft ons een les-deco extra:

  1. Clorores wachters: als je wilt amplitude, team met neutrale tinten.
  2. light: vitaal belang. Als je het geluk hebt natuurlijk licht hebben, zijn, niet met die gordijnen typen tapes gordijn.
  3. blinds: toestaan ​​spel met licht gordijnen, evenals afstuderen het.
  4. volgorde: Basic. Om het even wat beter dan je hebt veel bergruimte te bereiken ... hoef je nooit meer ruimte!
  5. contrast: een stukje van de persoonlijkheid en breken de visuele monotonie. In deze ruimte is de woonkamer tafel, natuurlijk hout, in contrast met witte meubels en gebeitst.

Gallery, 12 foto's
Met open haard, kast en UITZICHT ... je hebt het allemaal!