Ben je ooit naar een landelijk hotel gegaan of een huis hebben gehuurd in het land? Als je dat deed, dan zul je zeker weet waarom zo van houden. Ze ademen rust, rust, en zelfs het lijkt erop dat de tijd gaat langzamer.

Hetzelfde gebeurt in deze rustieke Greeters. Doe de deur open en ga naar een andere wereld. Hout en steen zetten hun meest natuurlijke en traditioneel tintje, en genoeg paar stukken en sommige details (goed gekozen) om de beste ontvangst te bieden.

Gallery, 12 foto's
12 RUSTIC ontvangers rechtervoet ENTER

De sleutel is in materiaal

Wood. Hout is een van de materialen die het meest gebruikt in de decoratie, en voor vele eeuwen. In deze huisjes ook werd het ook gebruikt in de bouw, en het bewijs hiervan zijn de balken. Goed zicht! Natuurlijk. Natuurlijk, het verbergen van geen van hun schoonheid vervaagd, gebleekt, gebeitst en zelfs wit geschilderd. Dat is hoe we meer willen. Als de deuren en luiken.

Een lange binnenkomst

Piedra. De oude huisjes waren ruim stenen muren. In de winter, isoleren ze de kou; in de zomer warmte. Er was een tijd dat deze waren bedekt met gips en geschilderd om zijn ader dorp te verbergen. Maar al snel haar schoonheid was weer zeer gewaardeerd, en nu voegen charme aan deze ontvangers.

plantaardige vezels. warmte en traditionele landelijkheid dat je allebei graag toevoegen. De tapijten zoals jute, sisal, abaca of esparto-, rieten meubels en decoratieve details, zoals manden of manden, kunnen vezels niet missen in rustieke instellingen zoals deze ontvangers.

klei. Tegelvloeren terracotta, bruin of boiler tinten zijn typisch voor de huisjes.

Furniture: weinig, maar goed gekozen

Het pronkstuk. Zelfs als ze hebben veel ruimte, kan bijgevuld ontvangers enigszins overweldigend zijn. Hoe minder stukken, hoe beter. Kies teruggewonnen of Almoneda van een juiste verhouding staat tot de hal, en geef bekendheid, omdat ze in sommige van die je kunt zien in de galerie meubels hebben gedaan. Resérvales een bevoorrechte plaats Begeleid details als een hanger, een tapijt of een mand en zal meer dan genoeg zijn.

Gallery, 12 foto's
12 RUSTIC ontvangers rechtervoet ENTER

Om op te slaan. Handhaven van de orde is een essentiële voorwaarde in elke kamer van het huis, zelfs in de rustieke Greeters. Kies een commode en antieke houten kast waar je jassen en andere console of een comfortabele kunnen verlaten, hetzij. Als je natuurlijk hout zonder verf kiezen voor een kleur- probeert zijn toon en aders zijn vergelijkbaar met die van hout uit andere bestaande elementen zoals deuren, ramen of balken.

De natuurlijke aanraking

We zijn in het veld, toch? Of in ieder geval, we willen het lijkt alsof het is. We moeten niet de planten en bloemen te vergeten. Plaats wat op de vloer, op de console of zelfs opgehangen aan een kapstok of het draaien ploeg omgezet in hanger. In het laatste geval, een mand met lavendel of gedroogde wilde bloemen zijn erg leuk. Als het een huis met een tuin, zullen deze planten krijgen een zekere continuïteit van buiten naar binnen te creëren, het aansluiten beter.

Kortom: alle toetsen

  • natuurlijke materialen: hout, steen, plantaardige vezels ...

  • Als er ruimte is, plaatst u een houten kast

  • balken

  • Almoneda een teruggewonnen of stuk hoofdpersoon

  • Als het te groot is, zet een tapijt in de winter

  • Gooi in planten

  • Verlost antieke stukken als landbouwwerktuigen, Botijos of mandflessen

Neem een ​​kijkje op de galerie die wij bereid met de beste rustieke Greeters. Je zult veel meer ideeën en inspiratie te doen vinden, en ik hou van ze!

Gallery, 12 foto's
12 RUSTIC ontvangers rechtervoet ENTER

Ben je gepassioneerd over de rustieke stijl? Dan kun je niet deze galerij van rustieke woonkamers of slaapkamers rustieke 20 van degenen die nooit meer weg willen missen.