De hal is de eerste kamer die je ziet als je binnenkomt en geeft de eerste indruk van ons huis te bezoeken. Het is daarom belangrijk om de aandacht die het verdient te besteden. Denk na over uw smaak en behoeften. Wij, van onze kant, tonen we 10 ontvangers van alle stijlen voor je pick-up ideeën en oplossingen te versieren jouwe. Stap in onze galerij en ontdek ze!

Enkele tips en ideeën trend

 • Een stuk van antieke of Almoneda is perfect voor de zaal, omdat het is decoratief alleen.
   
 • Als u een speciale toegangsdeur en oogst versierd met dezelfde stijl, zal het gevoel meer harmonieus geheel.
   
 • De nieuwste decoraties kiezen voor de nieuwe witte-de grijsachtige en voeg een notitie van kleur in de vorm van de muur contrast, een goede manier om de helderheid van de rest te markeren.
   
 • Spiegels zijn zeer nuttig voor hun vermogen om diepte te geven, vermenigvuldigt het licht en de uitbreiding van de ruimte. Maar ook kunt u uw decoratieve stijl te onderscheiden, afhankelijk van het type spiegel die u kiest. De huidige trend gaat door ondersteuning in plaats van op te hangen.
   
 • Als je van een goed gemarkeerde en klassieke stijl is trend herinterpreteren het Engels stijl van een modern perspectief.
   
 • Garnituur met een reeks afbeeldingen, tekeningen, foto's of ingelijst kunstwerk alleen, waardoor een preparaat of rij. Als je ze op een rij, dan verlengen het perspectief en als bestemmen een groot werk aan een muur, zal u bekendheid geven. Hang ze ongeveer 165 cm van de grond en laat uw muren en hoeken zijn een doek waarop uw persoonlijkheid en smaak te geven. Het is ook niet vulde de muren, maar ze spelen een belangrijke decoratief papier. Verander ze na je emoties, dus het een levende, unieke en zeer jouwe ruimte zal zijn.

Hou je ophalers in stijl? Heeft u een zo? Vertel ons over jou in de reacties van dit artikel.