Mercedes stak de laatste kaarsen murete tuin. Is ook mooi, helemaal verlicht. Een bijna vergeten de koude berg 's nachts midden van zo vele lichten. Het ziet eruit als een spookhuis, sprookjesachtig. "De kaarsen, essentieel voor mij als ik thuis, en de bloemen zijn mijn passies. En met Kerstmis zijn de absolute protagonisten van mijn huis ... ", zegt hij Mercedes Álvarez de Toledo, eigenaar van dit huis gelegen in de Cantabrische platteland en eigenaar van Coordonné Madrid.

Het plan? Diner en druiven op het ritme van de klokken van de oude kerk.

De eerste gasten zijn over te komen en glazen champagne te wachten in de hal om ze te ontvangen.

Tertulia lounge area

Mercedes heeft verzorgd elk detail om uw house party te kleden, en we hebben geholpen geven de finishing touch. We zijn begonnen op de veranda en de tuin, die nu lijken een veld van lichten, kaarsen en lantaarns op een warm welkom te geven. De kostbare kroon deur, gemaakt met takjes klimop, rozen en wilde bloemen, is de beste introductie van wat ons te wachten staat eenmaal in het huis: een romantische sfeer, met hoeken vol magie en verrassingen achter elke deur. Zonder verder te gaan, en in de hal spiegels Mercedes is versierd met fir takken en bespat met rozen centra pitiminí enkele meubelstukken. "Ik denk dat ik niet nodig om u wat mijn favoriete kleuren te vertellen", zegt hij lachend. Roze en groen, zonder twijfel! Zijn de kleuren die u hebt gekozen voor de vakantie versieren van uw huis, geïnspireerd vooral op het gebied. "Al breng me tuin: fir takken, klimop, eucalyptus, dennenappels, hortensia's, rozen ...".

Gallery, 20 foto's
JAAR in een landhuis

De viering zal beginnen in de lounge, waar Mercedes en zijn de gasten het voorgerecht. Vandaar de twee woongroepen (de meest casual banken en het ontvangen van bloemen met een witte bank) zijn ingericht in detail voor de gelegenheid. ": Alles wat ik heb zijn rozen! Want vandaag is een speciale dag" - - een Engels gerechten en een delicate bloemstuk in de eetzaal, heeft Mercedes de tafel met een wit tafelkleed gekleed. En natuurlijk, meer kaarsen. Zelfs in de kast! Het resultaat is zo origineel als betoverend magisch.

Logeerkamer op de ruiten

En deze magische, die het decor van het huis leidt, is ook te vinden in de kamers. De logeerkamer met een mooie bloem behang, heeft een air erg "cottage" typisch Engels cottage. Mercedes is het idee van het verlaten van een klein cadeautje op de bedden, een laatste detail om uw gasten verrassen en gaan slapen met een glimlach. Hij is verpakt in haar slaapkamer, die een marmeren open haard en een smakelijk chaise longue erfenis nodigt leugen. Hier Mercedes heeft een eigen boudoir, omringd door oude schilderijen en teruggewonnen stukken van de geschiedenis dat de muren te vullen. De hoofdborden zijn ook oud, maar Mercedes werden wit geschilderd ze een meer moderne en casual look te geven. Het hele huis weerspiegelt zijn talent om de klassieke zoeten en geven een onverwachte knipoog naar de traditie. En met Kerstmis, nog veel meer.