Hij werd verliefd op de stenen muren, de balken aan het plafond, de weg die leidt naar het huis ... Tien jaar later, de liefde van Marimen en zijn familie voor deze boerderij nog in leven.

Sommige nachten, na het eten, wanneer er geen dringende taken bij te wonen, de eigenaar van dit oude gerenoveerde boerderij entertaint het aanraken van het decor. Hij houdt ervan om kleine veranderingen repeteren om het nog aangenamer te maken. Een vaas met klimop voor de woonkamer, een lantaarn met een kaars aangestoken slaapkamer, kussens en plaids herschikken de zithoek ... In alle hoeken tonen hun passie voor decoratie en voor dit huis dat Marimen, interiorista beroeps- en eigenaar, heeft gevonden een bepaalde paradijs heeft wijselijk gemodelleerd.

en hij kocht tien jaar geleden, maar niet meer voelt het geluk om te genieten met uw familie. "Het was liefde op het eerste gezicht en kwam toen we hadden twee jaren van zoeken. Tot die tijd, alle huizen die we gezien hebben geen problemen gehad. " De herinnering aan die eerste indruk is nog in leven in zijn geheugen en waarschijnlijk ook nooit vergeten. "Het was lente. Om het huis te bereiken moesten we een stenen pad kruisen, met een prachtig landschap van graanvelden aan beide zijden. Zonder dat nog niet gezien de boerderij, net voor die tour, en zou me zijn geweest. ' Een Marimen veroverden de stenen muren, houten balken ... traditionele materialen geallieerde zich met de speciale charme die afkomstig waren uit de verschillende kamers van het huis. "Je kon zien dat zijn vorige eigenaars zeer zorgvuldig gehad."

Nodig, ja, sommige werken om de faciliteiten te actualiseren en te vernieuwen esthetisch. Bijvoorbeeld, het gebrek aan licht. Het was ook nodig om een ​​aantal kamers omschakeling om ze leefbaar te maken. En eiste strakker om zijn oude land karakter en meubilair. Om het te verbeteren, Marimen opdrachtwerken leiding over aan zijn zoon, Lluís Ferrer, opgeleid in de architectuur. Hoewel alle leden van de -Enric familie, haar man, Alexandra en Luis, haar kinderen, en zij zelf hebben deelgenomen aan het nemen van beslissingen in de hervorming van het huis. Voor het uitvoeren van de aannemer ingehuurd Josep Llobet, geboren in het dorp. "Ik denk dat hij was zo verliefd op het huis als mezelf," bekent hij Marimen. Samen mogen ze nieuwe ramen in de woonkamer bieden uitzicht op het omringende landschap en genieten van het landschap ook van binnenuit. de muren werden opgepikt om de steen te verlaten, de oude balken van de kamer, begonnen ze te verzakken werden vervangen. De oude schuur werd de kinderkamer. En in de oude schuur, die geen grond had en gevuld met elk onweer, een ruime en gezellige suite, de master bedroom vandaag gewonnen. Verbeteringen werden ook uitgebreid in de tuin. een wijnstok die de favoriete plek tinten vandaag van de eigenaar, die is geïnspireerd om te schrijven en te creëren bloemstukken stonden. de oude put werd gerestaureerd, de oude fontein .... en vandaag hersteld Marimen is blij hun paradijs te hebben gevonden.

 

Zie alle foto's van dit huis in de Photo Gallery!

 

Dus ze schoongemaakt: stenen muren. Hoe minder schurende methode om de kleur te observeren en het materiaal wordt ingesmeerd met natuurlijke haren borstel bevochtigd met een oplossing van neutrale zeep en water. Als vlekken zijn bestand voegt een aantal ammoniak water en zeep. Wrijf de steen met dit mengsel en te verduidelijken met water (niet laten ammoniak lange tijd in contact met de steen). Er zijn vele specifieke producten (verkocht in drogisterijen) naar specifieke vlekken te verwijderen, zoals Resten van cement en roest. Als de voegen tussen de stenen sommige van de mortel hebben verloren moet u deze vervangen voordat u begint met een reiniging.