Gelegen op de top van een heuvel, 500 meter hoog, deze eenzame huis en gastvrije heerst over een vallei van eiken en olijfbomen betoverende aanblik. Een ongewone schat omdat dit gebied zijn van plan een planologische beperkingen aan hun huidige en toekomstige rust te garanderen. En er geen nieuwe vergunningen worden verleend om voort te bouwen op deze groene hoek, pertenenciente een stad van slechts tweeëndertig buren waarvan de helft kinderen. Dus hun eigenaren hebben de exclusiviteit van een plek die eeuwen onveranderd is gebleven gegarandeerd.

Gallery, 18 foto's
Een nieuw huis Mallorquina

Maar hoewel het huis lijkt bijna zo oud als de dezelfde vallei, het is eigenlijk een nieuw werk, al is gemaakt naar het beeld van de traditionele Mallorcaanse constructies. "De vergunning is verleend voor vele jaren en werd periodiek vernieuwd. We kocht het in 2002, toen de werken al waren begonnen ", zegt de huidige eigenaar. Het project werd de architect Bernardo Oliver, een van de grootste deskundigen inheemse constructie. "Iedereen denkt dat het een oud huis", bevestigt de eigenaar. De materialen van het gebied, van de gevel aan de straatsteen gewonnen in het nabijgelegen steengroeven, zijn de sleutel tot deze traditionele uitstraling.

Gerelateerd aan dit artikel

Deze bogen zelf zijn een triomf

Het rustieke MALLORCA MEER

Deze bogen zelf zijn een triomf

Architectural meesterschap, de eigenaar samengevat in het concept van de ruimte en het verstandig gebruik van licht, zijn een belangrijke pijler van welzijn die erin leven. "Het is leuk om te bewegen in het huis. De assen zijn prachtig verhoogd. De kamers zijn groot en open, maar zo goed doordacht dat ze niet hun onafhankelijkheid te verliezen en in plaats daarvan, laat u genieten van het uitzicht vanaf elk punt. De ventantas hebben de exacte grootte van het licht door hen te komen zonder verstoring op elk moment ", zegt de eigenaar, die met zijn gezin geniet delen met vrienden genieten van het leven in de vallei, een van de coolste plaatsen de Mallorca. Dit klimaat uniciteit is perfect overwogen in de architectuur. Het huis is warm in de winter, wanneer deze plek meerdere malen wordt herhaald het spektakel van de sneeuw, een nogal ongebruikelijk verschijnsel op het eiland. In de zomer is het een genoegen om een ​​duik nemen in het zwembad, een snack onder de hindernis veranda en nog steeds genieten van een aangename temperatuur binnenshuis.

Ruimte om de woon- en eetkamer

De eigenaar wilde persoonlijk te gaan met de inrichting van het interieur, op twee verdiepingen. "Voor mijn werk ben ik vertrouwd met veel verschillende architecturale en decoratieve stijlen. Ik had geen vooropgezet idee voor het huis, maar veel van de informatie die ik heb druipen on the fly. " Zoals het verstandig gebruik van behang, meubels of hardhout werk of wandtapijten weerspiegelen duidelijk al het licht van de vallei van de koningin, waar, uitstekend, dit typisch Mallorcaanse huis dat zijn jeugd er niet uitziet.

Gallery, 18 foto's
Een nieuw huis Mallorquina