Traditie, moderniteit en vreugde in een huis, dat we langs een weg geflankeerd door droge stenen muren benaderd. Alleen de krekels, met hun obsessieve zingen, breken de stilte van de zomer 's middags. Plotseling lach van een kind ontstaan ​​uit het niets. Na een bocht zien we een groep kinderen het spelen van een kar te slepen. Op hetzelfde moment, een intens aroma van lavendel verwelkomt ons, het huis is omgeven door een prachtige tuin, aangelegd werk van John Von Knobloch.

Ronde tafel in de tuin

"Tien jaar geleden waren we op zoek naar een huis in Menorca voor vakantie, vertelt de eigenaar. We wilden een rustige plek weg van de drukke stranden, en dankzij een goede vriend, vonden we deze oude boerderij. Het was verlaten, maar wist dat de zoektocht voorbij was. "

Gallery, 15 foto's
EEN HUIS IN MENORCA peppy

Het herstel werd uitgevoerd door Miguel Olazábal, het architectenbureau Architecten GEO uitgevoerd: "We onderhouden het uiterlijk, maar het interieur volledig te veranderen. In principe hebben we een schoonmaakbeurt neerhalen partities, het verkrijgen van grote kamers. We gaven nieuw leven in de ruimte, het communiceren van de twee planten met een ander gebruik van de vorige eeuwen. "

Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin

Het huis heeft nu twee portieken, een open en een gesloten, "het oude blok, waar we nu de woonkamer", zegt de eigenaar. Het interieur kamers zijn helder wit. "Een jaar geleden keerden we terug naar alles encalarlo," legt hij uit. Het wordt georganiseerd rond een tafel erfenis, en een bank houten bank, twee fauteuils bekleed door de eigenaar en een sculptuur van Teresa van Pisa. Een van de mooiste interieur ruimten is de slaapkamer op de begane grond, met schuin dak. "Omdat op de begane grond is er een directe toegang tot de tuin, waar we hebben een eigen hoek en zeer rustig, met een palm buiten." Het is de perfecte oase.