"Wij zijn 80% van de tijd op de veranda en in het zwembad tijdens de vakantie ", zeggen de eigenaars van dit huis in een klein dorp aan de Costa Brava. En dat was zijn droom: een uitzonderlijke plek om te wonen, genieten van het buitenleven en tot rust komen in de zomermaanden podium. samen beschouwd, heeft de veranda en de mediterrane tuin met bovengronds zwembad de traditionele architectuur gerespecteerd zoals gewenst door de eigenaars.

Gallery, 16 foto's
Portiek

Een zwembad

"Op de veranda installeerden we een grote eiken tafel met banken en een barbecue design. En achter de bogen van de stenen muur, het creëren van een tuin die de helling past ", zegt Roger Bellera, Produccions de Disseny Bellera, auteurs van het werk. Omgeven door een stenen muur en heide, tuin, genieten van een citroenboom en een olijfboom, het heeft een groot zwembad, Marokkaans-geïnspireerde. "We wilden het uiterlijk van een zwembad te repliceren. Het bekleden van het glas met cement mortel en natuurlijke pigmenten, "Roger uit.

Aerial tuin met zwembad en porch view

'S Nachts, als de zon en het licht is verdwenen, de veranda heeft ook duende. De kaarslicht, barbecue, rieten lampen met glitters ... "We kozen voor een geel licht dat de oude stenen muren en omheiningen te creëren schaduwen zal worden gewezen. Het is de perfecte setting voor de zomer nachten. "

slopen van muren

"Inside sloopte muren om een ​​grote open ruimte bezet door de woonkamer, eetkamer en keuken, omarmd door een traditionele Catalaanse stenen gewelf met directe toegang tot de veranda en de tuin te creëren. Dus we wonnen helderheid en een visuele perspectief. "

In de woonkamer en de keuken, de ziel van het huis hersteld: "We kijken verse en natuurlijke omgevingen, waardoor de Catalaanse bakstenen gewelven, die werden bedekt met gips te herstellen. Reinig ze grondig gezandstraald en we ze terug naar de adel die ze hadden toen een aantal anonieme metselaars hen gebouwd in de achttiende eeuw. " Het meubilair in de keuken is het werk, net als de badkamer: "Wij voeren alle werken met beton dekvloer met natuurlijke pigmenten, die vervolgens geeft een hydrofoob bescherming".

Slaapkamer met een mansardedak en een balkon

De master bedroom, die wordt bevorderd door een lucht- en zeer licht trappenhuis, is op de bovenste verdieping en heeft een schuin met oude wit geschilderde balken aan het plafond. Een rustige balkon fungeert als uitkijkpost over de prachtige tuin, ruimte eigenaren voelen trotser en meer wanneer hun ogen stoppen bij deze heerlijke chill out met witte matten om op te liggen tijdens de lange, warme zomeravonden.

Gallery, 16 foto's
Portiek