Een open kast, een bed-stam en een studie tafel met ijdelheid te maken het ideaal voor een tiener slaapkamer. Kijk naar al uw ideeën.

Maak de slaapkamer van een tiener wordt besteld zonder verlies van persoonlijkheid en tel met ruimte om alles in de gaten wat je nodig hebt te houden: van de collectie van kettingen om foto's van haar vrienden, evenals kleding en vol van karakter. Het is de uitdaging die Olga Gimeno, Bona Nit heeft te kampen gehad in dit project.

"De slaapkamer is verdeeld in drie gebieden -descanso, een bureau en een kleedkamer en elk heeft een eigen storage-oplossingen," verklaart de interieurontwerper. Zo heeft de ruimte onder het raam zijn gebruikt met een tafel kleine papieren.

In parallel, het bed gebied biedt tal van verborgen opslag. Aan de ene kant, lage kasten provechan hele bodem van quilts te houden aan kussens en aan de andere kant, het hoofd verbergt een oppervlakte van lades binnen. Het kabinet neemt een aangrenzende kamer waar de deur is weggelaten. "Omdat het een open kast is gemakkelijker te vallen in wanorde, dus het wordt georganiseerd op basis van dozen met tekeningen van de inhoud", zegt Olga. Alles heeft zijn persoonlijke box: laarzen en ballerina's, naar beneden; sjaals, shirts en ondergoed, te midden; en aan de top, de hangers met kleren opknoping over rimpels. Binnen in de kast, alles is ontworpen voor detail: de hangers en planken gelinieerd papier en een stoffen zak om sokken te slaan.

Kant van de kamer, wit, groen water en roze en mauve aanrakingen zijn de belangrijkste kleuren. Wit, muur en vloer, is een perfecte uitvalsbasis dat licht geeft. Groen water, meubels en plint, een verfrissend en ontspannen noot voor een verblijf van rust; en roze in kleine doses, maakt een warme en romantische tintje aan de slaapkamer.