Er zijn maar weinig kamers van het huis zal meer veranderingen lijden en zodra de kinderkamer. Stelt u zich de slaapkamer van een pasgeborene. En nu een tiener. Ze hebben weinig met elkaar gemeen, toch? Elke fase in de groei van kinderen gaat gepaard met nieuwe behoeften en uw kamer moet zich aan te passen.

Welkom thuis: uw eerste kamer

Als u uw eerste slaapkamer is het belangrijkste dat je nadenkt over de toekomst. Ja, het is nu een baby en wieg en commode bijna genoeg voor hem. Maar in een paar maanden zal het wiegje tikje te springen in de wieg zijn. En haar kleren die passen keurig opgevouwen in een comfortabele, beginnen te groeien in omvang en het volume en het kabinet zal een noodzaak geworden.

Blank babykamer met kinderbed en commode met lades

Dus, als je niet wilt meubilair om zo vaak te veranderen, met de extra kosten betekent dit een goede optie is om convertibles of dual-use-onderdelen te kiezen. Bijvoorbeeld, wiegjes die om te zetten in bedden of shifters die om te zetten in desktops.

Als je een kast vanaf het begin te installeren, met instelbare planken Ik ben van plan dit in de hoogte. Dus u kunt aanpassen aan uw groeiende baby en kleding

Net zo belangrijk als het kiezen van een comfortabele en functionele meubels tot een ontspannen sfeer die uitnodigt om te rusten, vooral tijdens het eerste jaar van het leven te creëren. Zacht en pastelkleurige, zowel de muren en textiel, zal u helpen om dit te bereiken.

Gallery, 20 foto's
HET KONINKRIJK VAN KINDEREN: 20 slaapkamers voor alle leeftijden

Ledikant naar bed: speel meer en minder slapen

Er is geen exacte tijd, maar is meestal tussen de twee en drie als het kind gaat van wieg naar bed. deze eerste "grote verandering" Het is een goed excuus om zijn kamer te vernieuwen. Uw zonde is niet langer een baby en dit moet ook worden gezien in zijn kamer.

kinderkamer gezien vanuit speelkamer met een stapelbed

Nu besteedt bijna evenveel uren wakker zoals jij en velen van hen belegt spelen. Dus je moet een speeltuin reserveren, zodat het aangenaam en veilig te kunnen doen. Als de meters zijn schaars, kunt u trek de bed tegen de muur, zodat u een centrale ruimte vrij te maken. De speeltuin compleet met een dik tapijt -to maken het confortable- en tafelspelen waar u uw eerste krabbels kan maken.

Heldere kleuren helpen stimuleren hun creativiteit, dus zijn ze een succes op deze leeftijd. Als u niet wilt dat het risico op de muren, reserve voor textiel

In dit stadium is het heel belangrijk om oplossingen voor uw kleine schatten te houden. Kratten, dozen en manden voor speelgoed, planken voor verhalen en opgezette dieren ... om te leren om de orde te handhaven, is van plan een aantal van deze oplossingen voor hun hoogte en kunnen zich nemen het speelgoed en laat ze terug op zijn plaats .

Uw prive-retraite: Road to adolescentie

Als het kind groeit, wordt de speelplaats verdwijnen ten gunste van het studiegebied. In die zin is het belangrijk om een ​​goede plek te vinden, zo mogelijk in de buurt van het raam en uit de buurt van afleiding en mogelijke geluidsbronnen die volle aandacht kan breken. Tafel voor comfortabele idealiter meten van ten minste 120 cm lang x 60 cm breed. Vul het een boek om je spullen op te slaan en zijn nooit meer een paar planken aan de hand van boeken en persoonlijke spullen zoals foto's of herinneringen te hebben.

jeugd kamer met bed en parallelle bureau en planken

Als of belangrijker dan de tafel is de stoel. Kies deze ergonomische en evenredig aan de tafel en de hoogte van het kind op de hoogte. Het is belangrijk om de hoge terug naar je pick-up meteen en zo te voorkomen dat een slechte houding hebben.

In dit stadium uw slaapkamer is uw prive-retraite en als zodanig, wilt versieren naar uw wens. Van de kleur van de muren of om ze op te hangen beddengoed. Het is belangrijk om hem te laten participeren in het decor, maar het laatste woord zou haar ouders. Tenminste tot je de jeugd te bereiken.

Gallery, 20 foto's
HET KONINKRIJK VAN KINDEREN: 20 slaapkamers voor alle leeftijden

Al deze ideeën (en nog wat meer) zul je zien dat ze geïmplementeerd in onze galerie van 20 slaapkamers. Voert, snoops en stok met degene die je graag de ruimte van uw kinderen te versieren.