Moe van de grote eettafel dat bijna nooit druk? Of liever gezegd, eet je dagelijks corseted want waar voordat je twee was ... nu ben je vier of vijf? Misschien is het tijd om de kamer te vernieuwen, zich te ontdoen van wat je niet opknappen en comfortabel en functioneel voor uw behoeften vandaag.

In onze galerie van de 50 beste eters zal het kabinet een groot aantal ideeën te vinden om met een frisse blik naar de jouwe te geven. Hebben de meters die je hebt en wat je stijl ook.

Uw behoeften op de eerste

Vooral als je een paar meter. Vergeet wat gaat en wat het wordt verondersteld een eetzaal. En na te denken over wat je gaat om elke dag te gebruiken. Heeft u een paar gerechten die je meestal dagelijks en alleen te gebruiken met de basis (of soep of jus boten of andere)? Misschien kunt u doen zonder meubilair vajillero naar een grotere tafel als, bijvoorbeeld, je vrienden te ontmoeten thuis.

Dineren in koninklijke landgoed met uitzicht op het terras

Geeft prioriteit. Zelfs als je te helpen, maak een lijst. En afhankelijk van wat belangrijk is en niet voor jou, is van plan om uw kamer te organiseren.

Begin met de fundamentele

Met duidelijke ideeën over wat je wilt en wat niet in de eetkamer, aan het werk gezet. De tafel en stoelen zijn eenvoudig om nooit te missen, dus is het beste om te beginnen met hen.

tafel

Het is de koningin van de eetzaal. Voordat vallen voor een of ander ontwerp, er rekening mee dat de eetkamer is harmonieus en met een aangenaam tempo Idealiter zou de vorm van de tabel reproduceert de ruimte. Dat wil zeggen, als de vloer van de eetkamer is vierkant, inzet op een tafel op deze manier of rond. Integendeel, als het rechthoekige, de tafel is aan te bevelen lang te zijn, met of ovale hoeken in een rechte hoek. Om enkele meters, vierkante of rechthoekige tafels zijn de beste keuze, want je kunt trekken de tafel aan de muur en krijgen een vrije ruimte. Een andere optie is uitbreidbaar, die groeien op basis van uw behoeften.

Gerelateerd aan dit artikel

Vertel me wat uw eettafel en u vertellen wat te kiezen

Om de tafel!

Vertel me wat uw eettafel en u vertellen wat te kiezen

stoelen

Als de tabel van de koningin, de stoelen zijn zijn trouwe entourage. Als je wilt uit de ingesteld op stoelen met bijpassende tafel kiezen script te komen, de mogelijkheden zijn bijna grenzeloos: van retro industrieel ontwerp, door middel van de meest klassieke en bijgewerkt om stoelen met voor- en achternamen te ontwerpen.

Als je niet kan beslissen, waardeert de mogelijkheid van het combineren van verschillende modellen, is een goede manier om een ​​unieke eet- en personeel en tegelijkertijd de laatste te maken, omdat de trend Mix & Match is in de mode. In ieder geval hoeft u niet verliezen alleen esthetiek. Vergeet niet dat de stoelen zijn voor zitten, niet (alleen) om te versieren. Dat wil zeggen, ze moeten terug comfortabel, goed zijn en u ophalen wanneer je benen zitten moet een rechte hoek te vormen. Probeer ze alvorens te beslissen, en volgens de sensaties die ze je geven, zegt ze ja willen. Hier is een fotogalerij van stoelen met de jouwe te vinden.

Fleuren uw maaltijden

De keuze van de lamp hangt sterk af van de tafel, in het bijzonder hun vorm. Als het lang is, kies dan een grote of rechtlijnige design model, zodat de uiteinden niet in de schaduw blijven. Of inzetten door het plaatsen van twee identieke lampen.

_Comedor land met bijlage rond de keukentafel

Als het door simpelweg een lampentabel gecentreerd. Wat betreft de hoogte, altijd probeert te maken ongeveer 75 cm van de omhulling van de tafel. Dit voorkomt hinderlijke reflecties en schaduwen lunchtijd.

Zeer praktisch supplementen

Als je genoeg ruimte hebt, overweeg eetkamer, compleet met een stuk van de steun die handig zijn dag tot dag zal zijn. een buffet naar het bureau diensten per dag (borden, glazen en kopjes en bestek), linnengoed, de placemats redden ... is een goede bondgenoot. Gewoon boek dat u ongeveer 30 cm diep. Bovendien is geïntegreerd in de eetkamer kunt u uw rug als een scheiding tussen de twee ruimtes te gebruiken.

In grote eetzalen, kan je durft met een kast: U desahogarás de keuken en geven een uniek en traditioneel tintje aan uw eetkamer. Zodat het visueel lichter kan een ontwerp met een open gebied of openslaande deuren te kiezen.

Gallery, 50 foto's
De top 50 ETERS FURNITURE

Als u op zoek bent naar goede ideeën om nieuw leven te geven aan uw kamer, niet de galerie waar u de top 50 eethoek vindt niet missen. Onder de brede selectie vindt u voorstellen van alle maten en stijlen te vinden, zult u wilt oplossingen, ontwerpen die je verliefd kopiëren en vooral veel inspiratie te versieren jouwe.