permaidani A boleh menukar hiasan bilik. Dan ia adalah satu cara yang mudah dan berpatutan untuk mendapatkan kehangatan dan warna penyelesaian. Kami membantu anda memilih yang paling sesuai untuk rumah anda. Berjalan-jalan melalui galeri foto kami, mengambil idea dan dapatkan inspirasi untuk rumah anda. 

Queens kehangatan

Permaidani merupakan elemen hiasan berkesan. Elegan berpakaian mana-mana bilik, menyampaikan rasa kehangatan, ditebat dan juga penyelesaian untuk ruang sempit. Di dalam kelas, mereka boleh membantu anda membezakan kawasan yang hidup dari ruang makan.

¿Asli atau sintetik?

Ia bergantung kepada penggunaan anda ingin memberi mereka dan bajet yang telah anda. Mereka ditenun dengan serat semula jadi adalah klasik dan berharga, jadi mereka adalah pelengkap sempurna untuk memberi udara yang unik kepada mana-mana ruang. Tetapi permaidani akrilik, propilena atau nilon, adalah lebih murah.

permaidani bulu, klasik

Mereka menyediakan tekstur, ketahanan dan keselesaan. Yang paling berharga yang diikat dengan tangan dan dibawa dengan tangan tenun: setiap keping adalah unik. Yang terbaru, seperti rasa, sangat asal dan memberi udara yang lebih moden.

Kapas, praktikal dan sejuk

Selesa dan berfungsi, permaidani kapas sesuai dengan sempurna dalam tetapan formal dan di dalam bilik seperti bilik tidur kanak-kanak, bilik mandi atau berpakaian. Juga, yang begitu segar, sesuai untuk musim panas. Apa yang anda perlu dipertimbangkan ialah bahawa ringan mereka memerlukan diletakkan di bawah tempat bukan tergelincir.

bahan-bahan baru

bahan plastik seperti PVC, polietilena atau vinil juga trend. tahan kotoran dan kelembapan, yang besar untuk bidang rumah seperti dapur. Mereka juga sesuai untuk kegunaan luar, tidak merosakkan dengan pendedahan kepada matahari atau hujan. Anda juga boleh memilih daripada pelbagai warna dan bentuk.