Tidak ada di dalam bilik yang ideal. Oleh itu, secara umum. Tetapi ruang untuk anda. Adakah anda tinggal bersendirian tetapi hujung minggu Anda menjadi raja tuan rumah? Atau sebaliknya, anda seorang tunggal mati-keras yang hampir tidak mengirik rumah sepanjang hujung minggu? Anda berasa lebih dikenal pasti dengan satu atau profil lain, apa yang tidak boleh dinafikan bahawa keperluan setiap adalah berbeza kerana berbeza perlu menjadi kelas mereka. Dan jika kita menambah kanak-kanak persamaan ... sebagai cerita lama. Menemui tamu ideal anda mengikut gaya hidup anda.

Single, yang berkata sahaja?

Isnin hingga Jumaat anda tinggal bersendirian, dan loveseat anda mempunyai lebih daripada cukup. Tetapi apa yang berlaku pada hujung minggu? Jika anda adalah seseorang yang melarikan diri dari beg pakaian pintu di tangan malam Jumaat bersedia untuk melawat Eropah sofa anda tidak menjadi masalah. Ahad akan menunggu seperti anda berhenti.

cn ruang desa sofa kelabu blank

Tetapi jika anda adalah tuan rumah yang berpotensi, sofa dua tempat duduk anda mempunyai semua nombor kekal kecil pada malam Sabtu. Dalam kes ini, seorang joker sangat praktikal adalah sedutan. Mereka memberikan tempat duduk tambahan dan mewujudkan mendapatkan-bersama-sama dinamik dan tidak formal.

Valora juga mengetepikan meja kopi untuk jadual sarang: disimpan di dalam satu sama lain dan apabila anda memerlukannya, anda boleh memisahkan mereka untuk membuat beberapa mata sokongan.

Galeri, 10 photos
SETIAP LIFESTYLE, LIVING IDEAL ANDA. APAKAH YOURS?

Anda dan I: bersama-sama tetapi selesa

Jika anda adalah dua di rumah, ia adalah penting bahawa kedua-dua selesa di atas sofa. Dalam pengertian ini, yang ideal adalah untuk mempunyai tempat yang lebih daripada anda, supaya anda boleh duduk selesa tanpa rasa Corseted. Sofa dengan chaise longue modul adalah sangat selesa dan serba boleh kerana mereka diintegrasikan ke dalam satu bahagian dua aktiviti: datang, sebagai contoh, membaca. satu-satunya &# 39, tetapi&# 39; Ia adalah saiz: minimum adalah langkah yang kira-kira 250 cm panjang dan kira-kira 150 cm mendalam dalam bahagian yang lebih lama. Jika anda tidak patut, anda sentiasa boleh melengkapkan sofa dengan kerusi yang ringan, anda boleh bergerak atau perubahan bagi penginapan pelancong mengikut keperluan setiap masa.

Childproof: dengan penyelesaian yang disesuaikan

Apabila terdapat kanak-kanak di rumah, bilik perlu bersedia untuk menerima mereka. Mereka dan permainan mereka. Mentalízate: ruang tersebut akan menjadi taman permainan kegemaran anda. Jadi, menjadikan mereka bermain lebih baik untuk berbuat demikian dengan segala jaminan. Pilih bahagian yang sesuai: a meja sisi dan kerusi di mana mereka boleh melukis atau membuat contengan pertama mereka.

Hidup pembukaan bilik ke teres dengan sofa besar

A puff atau kusyen besar supaya mereka boleh duduk dengan selesa di atas lantai sentiasa hit. Begitu juga dengan permaidani yang akan mengurangkan permainan dan jatuh anda. Memilihnya shorthaired -acumulará kurang habuk dan najis dan anda boleh dimasukkan ke dalam mesin basuh. Dan apa yang tidak boleh gagal tidak adalah penyelesaian untuk mempunyai mainan mereka: bakul atau batang yang sangat selesa kerana mereka sendiri boleh menyimpan barang-barang mereka. Bagi sofa, ia adalah penting bahawa anda memilih menderita dan tanggal. Anda akan berterima kasih.

Galeri, 10 photos
SETIAP LIFESTYLE, LIVING IDEAL ANDA. APAKAH YOURS?

Dengan kerjaya keluarga: untuk dua ... dan seluruh ahli keluarga

Anak, cucu, kawan-kawan ... Dan semua mesti muat di ruang tamu ... dan di atas sofa! Tiada penyelesaian sihir, terutamanya jika meter adalah masalah- tetapi kerja-kerja keajaiban sofa sudut. Dengan memanfaatkan kerusi sudut diberikan beberapa tambahan dengan dua sofa "L", Mereka adalah sia-sia. Anda boleh melengkapkan ia dengan sepasang kerusi, yang boleh bergerak seperti yang diperlukan, dan jika ada anak-anak dalam keluarga, ia tidak menyakitkan untuk mempunyai puff di tangan. Sebuah meja besar, yang boleh diakses dari tempat lain di sofa, akan menjadi sangat praktikal.