bilik tidur Pepi ini nampaknya tidak yang sama. The katil empat poster, seperti sesuatu daripada kisah dongeng, dan tekstil baru dalam putih dan merah jambu telah bertukar bilik ini menjadi satu impian.

Apabila Pepi meminta kami untuk membantu memberikan bilik tidur anda udara yang baru kita suka idea. Kami fikir pakej bilik desa indah dengan siling berkubah dan lantai kayu yang menyerupai lumpur, yang dipanggil untuk gaya yang lebih lembut. Adakah cadangan kami? A katil kanopi untuk mewujudkan suasana yang romantis. "Bagi saya saya akan tidak berlaku, tetapi saya fikir satu idea yang hebat. Dan anak perempuan saya mati cemburu! "Dia kata ketawa. Kita menemaninya ke bantal bagus dan duvet cover-dari Ikea, kerana katil dan diletakkan di bangku di kaki House Doctor, memberi anda lebih kehadiran.

Katil baru yang diperlukan nightstands yang lebih biasa, jadi kami memilih jeruk akan sempurna dengan imej mesra yang kini menawarkan bilik tidur. Akhir sekali, kami mengumpulkan lantai dengan baki kesejukan permaidani Ikea dan sangat terang, dan meletakkan beberapa butiran yang melengkapkan set, sebagai selimut dan pasu dengan bunga Sia. "Ini adalah perubahan yang saya akan tidak pernah terlintas di fikiran saya. Tetapi ia telah hebat, "dia mengaku Pepi.

Dan bilik tidur kelihatan seperti yang lain: semua terima kasih kepada imej baru yang memberikan bilik tidur dengan katil empat-tiang, tilam, bantal, penutup selimut dan permaidani Ikea. Sidewalk berjalan kaki dari katil, House Doctor, menyelesaikan perubahan perabot, dan selimut kerusi berlengan Sia dan pasu bunga di sisi katil dan almari mendahului suasana yang romantis.

Adakah anda fikir bilik tidur romantik ini? Beritahu kami jejak anda dalam komen-komen artikel ini.

Atau kembali ke Special '12 bilik diperbaharui oleh kabinet.