Ia penuh dengan mainan, bantal pelbagai warna dan mempunyai sudut sia-sia. Dengan perintah sedikit dan idea penyimpanan yang baik, dewan kelihatan seperti lain. "Bilik ini adalah keadaan kucar-kacir! Pemilik mempunyai dua orang anak muda yang telah bertukar bilik ke taman permainan beliau. Dengan majalah dan buku-buku di tengah, dan kusyen berwarna-warni yang tidak sepadan, dia mempunyai sesuatu rupa kiri. Saya mula berubah sofa, untuk membuka bilik untuk seluruh rumah, dan mengambil kesempatan daripada ruang di bawah tetingkap untuk meletakkan sebuah bank untuk menyimpan mainan apabila tidak digunakan. Saya menyanyikan semua kusyen dalam beiges dan warna kuning tua dan ... Voilà: bilik kelihatan seperti lain. Atau tidak? ".

Sebelum dan selepas hidup dengan sofa, kerusi-kerusi, dua tingkap, langsir, rasuk, lantai kayu, permaidani dan lampu oren kaki

Sebuah perpustakaan yang baru dengan rak

Kunci kepada simpanan memenangi telah merampas panah di tepi tingkap untuk meletakkan rak kerana pergi menyimpan majalah, buku dan unsur-unsur hiasan ...

4 rak cahaya

Mereka adalah dalam 25 cm dan 10 cm tebal. Kerana semua rak adalah pada jarak yang sama (30 cm adalah di antara mereka), memberikan rasa perintah. Dan dicat warna yang sama seperti dinding, mereka lebih ringan.

Menarik dan perintah

Yang penting adalah untuk tidak meletakkan semua buku-buku atau bingkai bersama-sama. Dengan menggabungkan unsur-unsur yang berbeza dalam setiap rak, perpustakaan ini kelihatan lebih menarik.

Galeri, 7 photos
MIRACLE UNTUK, BILIK INI!

Idea untuk menyimpan: bakul, kotak dan batang

Kami telah menggunakan kotak untuk kumpulan barang-barang kecil yang di atas meja itu, sebagai kawalan.

Bakul untuk majalah

meja mempunyai rak yang lebih rendah di mana kita meletakkan dua keranjang serat: di sini kita guardardo majalah dan keping penggunaan yang lebih.

batang untuk menyimpan

Di bawah tingkap kami telah menubuhkan sebuah bank yang berfungsi untuk menyimpan mainan dan tempat duduk tambahan. Kami telah meletakkan mat untuk menjadikannya lebih selesa.