Blue mempunyai kuasa untuk menenangkan, melegakan dan memulihkan semula fikiran. Begitu tenang, sampul surat biru ini menggalakkan bermula sekali lagi.

Fernando Mainguyague menjelaskan mengapa: "Dengan menggabungkan kedua-dua hijau dan putih, biru, selain keharmonian biru sendiri menyampaikan kuasa menenangkan kesucian hijau dan intrinsik adalah putih. Ia seperti bau yang sejuk dan menyegarkan senyuman dan impian "katanya mentakrifkan bertanggungjawab Ameron. Firma itu telah memilih warna biru diilhamkan oleh lautan tahun ini untuk mengubah suai rumah. Bali adalah Blue E595, biru-hijau terang seperti santai. Dapatkan kehangatan dengan cahaya semula jadi dan perlu bukan dianggap jauh dan sejuk. Dan ia adalah warna aqua cemerlang, semiclaro dan membawa keluasan, ringan dan mendalam untuk ruang kecil seperti kajian atau bilik mandi.

Menggabungkan ia dengan ...

warna yang berbeza biru, dengan hijau dan putih, mewujudkan suasana yang aman. Untuk memberi hidup dan sebaliknya, ia termasuk butiran dalam indigo atau ungu. Dan jika anda mahu gabungan harmoni, pertaruhan kepada gabungan biru dan oren, dua pelengkap yang mewujudkan sudut santai.

Vueve artikel utama &# 39; Warna baru untuk menghias rumah&# 39;.