Siapa yang anda menggunakan bilik mandi dan bila? Apa yang akan anda suka untuk menang? Jika anda dan keluarga anda Coincidís pada masa-masa, anda boleh menggandakan singki; dan jika anda mahu lebih banyak ruang, tandas digantung dan faucets tipis akan menjadi sekutu anda.

Tahan, bersih dan sangat selamat

Mereka adalah orang-orang yang keutamaan anda, apa yang pasti akan memenangi ketahanan, kebersihan dan keselamatan. Kerana bahan-bahan baru dalam lapisan, perabot dan kebersihan, bersedia untuk kelembapan, mudah kering dan mempunyai rawatan yang mereka berdua seperti pancuran Penerbangan Selamat Yakub Delafon.

Dapatkan lebih banyak keindahan dan simpanan

Dan semua tanpa kehilangan estetik dan menjaga pocketbook kami dan planet. Mengapa memilih sama ada kesihatan atau faucets boleh menjimatkan sehingga 40% air. Dengan kelengkapan dengan aliran atau tandas tarik dua atau gangguan pemutus.

tuala yang dipanaskan dinding kereta api

Tahukah anda ...?

relining ini merupakan salah satu yang paling mahal dalam perkara mandi pembaharuan. Bukannya mengeluarkan jubin, dinding licin dan retile anda boleh memilih untuk cat lama. Dengan bot jubin satin enamel anda dengan cepat boleh mengubah bilik mandi.

5 perubahan yang beroperasi

1. tandas lebih bersih

sink sintetik, kuarza berdasarkan dan resin adalah lebih bersih kerana mereka telah bersama-sama. Anda menjimatkan ruang dengan tandas multifunction juga bidet.

2. Kepala Paip lebih cepat

Dalam bilik mandi, memilih mixer termostatik, yang mencapai suhu yang diingini dalam masa kurang daripada 3 saat dan tidak buang air menjadi panas. Daripada 250 €.

3. Mudah untuk mengekalkan partition

Akrilik (lebih murah) atau kaca (lebih tahan), profil minimum dilaporkan untuk meningkatkan ketelusan. Rawatan dengan penyelenggaraan anti-besaran adalah lebih mudah.

4. Tab Mandi atau mandi?

Atau kedua-duanya, jika meter. Bekerja, menyesuaikan diri dengan ruang, tetapi lebih mahal. Pasang siap boleh didapati dalam pelbagai saiz dan boleh memilih daripada akrilik atau seramik.

5. Menggabungkan lapisan

Letakkan seramik di kawasan berhampiran untuk mandi atau tab mandi dan kayu rizab menghadapi dan halus-lebih zon transit. Memenangi praktikal dan menyesuaikan bajet.

Pembaharuan mini untuk kurang daripada 300 €

Memasang rel tuala yang dipanaskan

Sesuai di dalam bilik mandi tanpa pemanasan, yang paling praktikal dan cepat untuk memasang adalah elektrik hanya mereka perlu plug. Terdapat juga air dan bercampur-campur.

Mereka membantu anda mendapatkan tuala tangan dan juga suar alam sekitar. Tidak menduduki lebih banyak ruang-apakah reka bentuk biasa dalam menegak pada masa yang sama adalah sangat hiasan. Anda mendapati mereka daripada kira-kira 260 €, yang paling asas hanya 90 cm.

Baru Incorporate termostat untuk mengawal suhu bilik dan radiator dan juga boleh diprogramkan. Ada beberapa yang kelihatan seperti patung.

Galeri, 8 photos
RENEW BATHROOM ANDA DENGAN YANG TERBAIK UNTUK SANGAT LITTLE

Memperbaharui aksesori kecil

Rak, rak tuala, pemegang kertas tandas, berus .... Escógelos semua bahan yang sama supaya ia diselaraskan. Anda mencari set dari € 100.

Lebih baik jika mereka diperbuat daripada kayu atau chrome, tahan kelembapan. Pilih model yang tidak perlu berpegang kepada jubin. Terdapat dengan sistem pelekat dan berangin, dan juga anda boleh menetapkan dengan silikon. Mengambil peluang untuk mendapatkan penyimpanan dengan rak atau penyangkut baju.

Dan cermin perubahan cermin dirangka oleh satu tanpa profil. Ia akan membantu anda memahami ruang. Ada orang-orang yang menggabungkan lampu, dari € 160.

Scuderia tingkat itu tanpa perbuatan,

Anda boleh memasang lantai vinil di kaki lima yang sedia ada tanpa mengangkat. Ia adalah bahan kitar semula yang juga tahan kelembapan.

Anda boleh memilih yang rata atau model yang mengeluarkan semula permukaan seramik, kayu atau kemasan simen. Dari 4.50 € / m2. Pallets kayu hanyut, dengan sistem klik adalah satu lagi pilihan yang dipasang di atas lantai yang sedia ada. Dalam bilik air, lebih baik sintetik.

Terdapat juga kepingan seramik yang diletakkan tanpa perbuatan atau simen. Satu-satunya keperluan adalah bahawa tanah adalah peringkat.

Belai diri anda dengan lajur hydromassage

Hanya memasang tiang dinding pancuran bukannya paip lama. Mereka preassembled keluli atau kaca panel yang tidak memerlukan kerja-kerja.

Kebanyakan menggabungkan suhu persekitaran mixer termostatik; semburan atas dengan hujan, dan mudah alih yang lain; dan boleh laras kepada beberapa tahap, memandu jet udara dan air di pelbagai tekanan. Kos daripada 200 € yang paling mudah.

Banyak muncung semburan dan jet menggabungkan silikon mencegah limescale dan lebih mudah untuk mengekalkan.

lampu Upgrade

Menukar lampu bilik mandi anda dan melihat yang lain. Untuk memasang halogen lampu memerlukan siling palsu eternit. Tempat dan cat kos kira-kira 200 €.

Di mana saya meletakkan mereka? Pada kemuncak yang sia-sia dan jauh dari kawasan air. Biarkan jarak 80 cm dari halogen. Dichroic LED mentol bernilai kira-kira 20 € / u.

Melihat yang baik semasa anda sikat rambut atau maquillas anda adalah yang terbaik cermin perkara refuerces lampu dengan lampu di sisi.

Secara mendadak meningkatkan seperti baru

Anda boleh cat dahi mereka dengan kelembapan varnis tahan, tukar pintu, malah mencerminkan kot mereka dan, secara kebetulan, akan memenangi ruang bilik mandi anda dan cahaya.

Jika anda mahu memperbaharuinya, terdapat model untuk kurang daripada 300 € menawarkan secara mendadak meningkatkan perabot, hob bersepadu dan memohon cermin dimasukkan.

Menggantikan secara mendadak meningkatkan perabot ke lantai beberapa rak (dari € 15 / u) dan bakul gentian untuk aksesori.