Ia adalah masa untuk tidur! Untuk rumah kecil ia tidak berita baik, tetapi bagi warga tua adalah salah satu masa yang tahap yang tidak terhingga hari. Kerana ada yang lebih baik daripada hak berehat yang memang layak? Well, yeah, menikmati bilik tidur yang menarik, selesa dan bergaya. Itulah hadiah berganda!

Itulah sebabnya kita telah membuat pemilihan perabot, aksesori dan butiran penting untuk mengubah majalah satu bilik tidur. Ya, kali ini bermain berhenti sedikit bermimpi ... dan akhirnya mula membuat impian menjadi kenyataan. Dan Privalia menjadikan ia sangat mudah dengan kepingan bahagian yang tidak boleh ketinggalan dalam ziarah relaksasi. Ini adalah prinsip-prinsip asas untuk bilik tidur yang anda layak. Gula-gula dan impian bergaya!

Galeri, 13 photos
SWEETS (dan bergaya) DREAMS

Hiaskan dengan peralatan tempat tidur

Cadar, selimut, bantal dan kuadran juga kanvas yang boleh digunakan untuk menghiasi bilik tidur. Dan jika kita memilih hiasan warna neutral dan memberikan tempat tidur? Ia adalah pilihan yang sangat baik, kerana supaya anda boleh menukar bilik tidur Iook musim atau setiap kali anda merasa suka.

lampu malam

Kami menegaskan bahawa pencahayaan yang betul adalah kunci. Dan di dalam bilik tidur, lebih. Selain pencahayaan umum adalah penting untuk memikirkan lampu titik seperti lampu di lemari dan di nightstands, jadi apabila kita mahu mewujudkan suasana santai, membaca di tempat tidur ...

00361530 O

Jika lampu sisi katil adalah steerable atau dinyatakan lebih baik, maka anda boleh mengarahkan tumpuan cahaya di mana anda memerlukannya dan akan menjadi lebih selesa.

Membuat perabot Nightwatching

Masukkan bilik tidur harus menjadi sesuatu seperti memasuki satu dimensi selari: dunia yang sibuk. nada tenang atas barangan putih bulkier, banyak kayu, tekstur ... Dan mengapa tidak sedikit kemanisan? Commodes, meja dan laci dalam bergaya desa diwarnakan atau dicat dengan warna-warna lembut seperti kayu kelabu putih atau cahaya mewujudkan suasana yang selesa ini. Di samping itu, jenis perabot sesuai bilik tidur kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak.

Berjalan melalui awan permaidani untuk kanak-kanak

Anak-anak tertarik ke tanah tidak menjadi rahsia lagi. Apa yang perlu bermain? Alasan. Apa yang saya letih? Alasan. Oleh itu permaidani adalah sekutu terbaik anda. Selain mengasingkan sejuk pada musim sejuk dan panas pada musim panas, permaidani pemilihan ini Privalia yang paling lazat dan tender. Bintang, awan, warna-warna terang, pastel merah jambu ... Sentuhan praktikal dan menawan yang tidak boleh ketinggalan dalam bilik untuk si kecil! Terbaik dari semua: boleh dibasuh dalam mesin basuh di rumah. Siapakah yang boleh menentang mereka?

Galeri, 13 photos
SWEETS (dan bergaya) DREAMS

Jangan terlepas galeri di mana anda akan menemui pelbagai pilihan terbaik Privalia untuk bilik tidur yang bergaya dan banyak inspirasi untuk mengubah anda atau anak-anak anda dalam sebuah majalah ruang.