Walaupun dapur anda mempunyai beberapa meter, terdapat beberapa helah hiasan untuk membantu anda mengubahnya menjadi ruang yang terang dan selesa. Ia bukan sihir, hanya satu perkara yang sedikit kepintaran dan amalan yang baik. Yang anda lihat?

Galeri, 15 photos
15 Dan SANGAT NICE KITCHENS KECIL!

Diedarkan oleh kilang

pengagihan yang baik, disesuaikan dengan setiap jenis ruang, adalah titik utama untuk mendapatkan yang terbaik daripada permainan dapur. terdapat tiga

L-berbentuk

Jika memanjang, mengedar dapur berbentuk L adalah pilihan yang terbaik, terutama apabila sangat dekat. Kadang-kadang ia boleh jatuh dalam kesilapan itu sama-sama mengambil kedua-dua belah pihak, tetapi laluan tersebut akan menjadi sangat kecil dan dapat banyak. Jika anda tidak mempunyai pilihan tetapi untuk mengambil Sebaliknya, melihat bahawa anda tidak tiba di sana Kabinet ke siling untuk mengelakkan terowong.

pengagihan asas untuk dapur kecil:

berbentuk "U"

Dapur diedarkan U berbentuk ideal persegi untuk dapur. Di satu pihak berdiri zon api, yang lain air dan meninggalkan kedua countertop yang paling jelas yang mungkin untuk mempunyai ruang kerja yang selesa.

dapur kecil dalam U

satu pihak

Jika anda mempunyai dapur-dewan atau diintegrasikan ke dalam persekitaran yang tunggal bersama-sama dengan ruang tamu atau makan ia adalah tempat yang sesuai dalam satu dinding, mengambil kesempatan daripada masa panjang. Jika ruang membolehkan anda boleh meletakkan sebuah pulau kecil bergerak dengan roda, yang akan menjadi sokongan dan simpanan tambahan, kerana terdapat banyak model dengan kabinet, laci dan rak. Mahu lebih banyak idea? Jangan ketinggalan superprácticas kecil dalam talian dan dapur.

Mengambil kesempatan daripada cahaya

Jika anda boleh membuat tingkap atau menetas untuk membiarkan di dalam terang, melakukannya! Anda akan berasa lebih selesa di dalamnya dan mengelakkan ia kelihatan seperti sebuah gua kecil.

ruang terbuka

Satu lagi kemungkinan adalah untuk mewujudkan ruang makan atau ruang tamu terbuka. cara ini anda akan mendapat lebih rasa ruang dan anda akan mewujudkan ruang untuk berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Jika anda memilih pilihan ini tip: memilih yang paling kuat dan tenang yang mungkin hud.

Putih, warna anda

Mereka tidak mengatakan bahawa lemak putih? Untuk dapur anda yang lebar adalah visual lebih walaupun akan berbuat baik. Anda boleh menggunakannya di dinding, di dalam kabinet dan juga di atas lantai. Dapur kosong adalah lebih cerah.

Berkaitan dengan artikel ini

20 dapur putih: cahaya, ruang dan kecantikan

Putih dan berseri

20 dapur putih: cahaya, ruang dan kecantikan

Kaca, barangan anda

Menggunakannya dalam pintu dan dalam almari, terutamanya yang menjaga pinggan mangkuk, barangan kaca atau cawan. kaca akan lulus bukan sahaja ringan, tetapi juga mencerminkan dan diperkukuhkan.

mengecualikan pejabat

Mempunyai pejabat adalah sangat mudah, tetapi apabila barang ganti meter boleh lebih daripada penghalang. Untuk menggantikannya, anda boleh membina bar sarapan kecil di kaunter yang sama atau membuat pejabat kecil sementara dengan meja dan kerusi lipat.

Galeri, 15 photos
15 Dan SANGAT NICE KITCHENS KECIL!

Mahu lebih banyak idea? Dalam galeri anda akan mencari 15 dapur yang telah berjaya untuk memaksimumkan ruang. Ia mengambil maklum semua helah bahawa pakar-pakar telah menggunakan pereka dalaman untuk memberi lebih lebar, lebih cahaya dan menjadikan laut menyebabkan amalan.