Sebuah pulau, tetapi mengambil ruang, adalah tempat yang hebat untuk menyediakan makanan, mendapatkan banyak ruang untuk penyimpanan atau untuk digunakan sebagai pejabat. Atau tiga pada satu masa yang sama. Di sini kita memberitahu secara terperinci semua sebab-sebab untuk meletakkan sebuah pulau adalah satu kejayaan besar, sama ada dalam dapur yang besar dan yang kecil. Dalam galeri anda akan mencari 14 contoh anda akan suka dan semua yang anda perlu tahu untuk mengambil pulau yang sempurna.

Di dapur luas

Anda akan mendapat permukaan kerja di mana menyediakan makanan keselesaan. Oleh itu, adalah berguna untuk memasukkan sinki kecil di mana anda mencuci sayur-sayuran, dan kayu di mana dipotong tanpa merosakkan permukaan kerja. Jika pulau anda cukup besar, anda juga boleh memasang kawasan memasak dan perkakas.

Dapur dengan pulau dan Corian countertop kelabu

Melekat kepada pejabat kawasan pulau: mengelakkan berulang-alik dalam makanan setiap hari. Satu lagi pilihan adalah untuk mencari pejabat berhampiran pulau itu, dan menyelaraskan peralihan dengan meletakkan kawasan sarapan julur di jalan pulau memberi ke pejabat.

Dalam dapur kecil

Dalam ruang yang singkat kita dapat menikmati sebuah pulau yang meliputi permukaan kerja dan memenuhi tugas jawatannya apabila ia tidak mungkin untuk mewujudkan ruang makan yang berasingan.

Mudah dan selesa

Supaya pulau ini selesa, meninggalkan kira-kira 90 cm percuma untuk membolehkan laci mudah pembukaan dan mewujudkan kawasan-kawasan langkah cukup besar.

Galeri, 14 photos
14 KEPULAUAN KITCHEN sangat praktikal

bar sarapan

Cara yang paling mudah untuk memenangi bar sarapan atau makanan segera adalah untuk membolehkan kaunter julur pada satu hujung dan melengkapkan ia dengan dua najis.

Membuat sebahagian

Salah satu cara untuk membuat sebahagian besar pulau itu adalah untuk mereka bentuk dengan laci, rak atau kabinet yang membolehkan membiak kapasiti simpanan.

Yang tidak berat

Untuk meringankan berat visual, anda boleh melihat lapisan dengan putih, kayu atau Silestone, sebagai contoh.