Kutleri, pinggan mangkuk, makanan, peralatan kecil ... Ia perkara kecil yang dapur kami adalah besar atau kecil. Apa yang kita mahu adalah untuk menyelamatkan semua ... dan banyak lagi. Rahsia ini adalah untuk mencari penyelesaian yang sesuai dengan setiap keperluan simpanan kami. Mempunyai meter anda mempunyai di dapur, cadangan-cadangan ini akan mencapainya semua dalam usaha untuk mengoptimumkan sepenuhnya setiap sentimeter.

Mencari tempat untuk peralatan dapur

00312783

Tiada minimum di dapur keluarga empat 24 pinggan, 4 set sarapan, 4 cawan, 8 cawan dan 20 kerusi. Selain dulang, mangkuk, mangkuk salad ... Bagaimana untuk menyimpan mereka dalam ruang yang kecil? Di sini kita memberikan jawapan:

pinggan mangkuk. Sebagai permulaan, ia adalah lebih praktikal untuk mempunyai perkhidmatan hidangan yang mana anda berada di rumah dan menjaga hidangan majlis-majlis khas di luar dapur. Jadi, anda akan membebaskan loker. Jimat hidangan tangan setiap hari yang anda boleh, dalam almari pakaian praktikal, tukang perak atau kes paparan kaca. Membawa bersama-sama keping mengikut saiz dan timbunan mereka di atas satu sama lain untuk mengoptimumkan rak.

barangan kaca. Menyelamatkan gelas disusun dalam berdua-dua untuk muat naik. Jika anda mempunyai beberapa ketinggian Berdekatan hadapan yang lebih rendah. Rak kabinet adalah tempat yang lebih "insurans" untuk objek kaca. Jangan sekali-kali terus laci boleh alih keluar, boleh memecahkan. Bagi minuman, jika asas adalah lebih luas daripada mulut, meletakkan satu dan satu ke bawah untuk mengoptimumkan ruang. Jika anda tidak menggunakan Selalunya ia adalah lebih baik untuk memastikan mereka dalam tinggi, almari kurang diakses dan penggunaan oleh itu lebih sekali-sekala.

Galeri, 11 photos
Menyuruh dan menakluk! RAHSIA YANG KITCHEN IN ORDER

yang kutleri. Sebaik-baiknya, anda mempunyai dua laci untuk peralatan makan: satu untuk anda gunakan untuk makan dan satu lagi untuk memasak perkakas dapur. Pemisah dengan dulang saiz yang berbeza, sama ada kayu atau plastik, adalah sistem yang terbaik untuk laci perak tidak huru-hara. Berapa banyak yang anda perlukan? Tidak banyak perkhidmatan. Untuk hari itu, mengira bahawa anda berada di rumah lebih daripada 2 atau 3 untuk simpanan luar jangka.

menjaga ketenteraman

00258927

Ia menganjurkan apa yang boleh dilihat. rak terbuka dan loker adalah lebih ringan daripada almari tertutup dan membiarkan anda merasa semua lebih cepat. Adakah kelemahan anda? Anda perlu lebih teratur.

Kawasan sarapan. Dengan keluasan yang membawa bersama-sama semua yang anda perlukan untuk sarapan pagi adalah yang paling praktikal untuk hari ke hari. Merancang kawasan persalinan yang sesuai dengan apa yang anda menyimpan: rak ketinggian bot dengan cangkuk untuk cawan di bahagian bawah, laci untuk teh dan kopi ...

Membersihkan kaunter. Jika anda mahu dapur anda kelihatan kemas menjaga kaunter yang jelas yang anda boleh. Ia adalah satu permukaan kerja, bukan tempat untuk menyimpan semua jenis perkakas dapur. Meninggalkan kira-kira ia hanya apa yang anda gunakan setiap hari (kopi, juicer ...) dan menjaga segala-galanya. Di kawasan memasak, mengambil kesempatan daripada ambang dengan bar dan cangkuk untuk menggantung pisau, senduk dan skimmers. Ia adalah satu sistem yang baik untuk terus tangan dan, secara kebetulan, lepaskan countertop dan kabinet dan laci.

laman tempahan untuk dikitar semula. Kawasan kitar semula menuntut lebih dan lebih banyak ruang untuk memisahkan sisa yang berbeza juga. Pilih jenis bekas baldi plastik: mereka mudah untuk mengosongkan dan bersih

Mahu lebih banyak idea? Kemudian tidak ketinggalan galeri kami. Kami telah memilih penyelesaian yang sangat praktikal dan cara untuk menyusun dari tekstil ke dapur peralatan kecil, periuk dan kuali ... Ambil urat amalan anda dan membuka musim baru dengan dapur teratur. Apa yang menyeronokkan!