Ferran Adrià di sampul The Times, saudara-saudara Roca di belakang, satu ribu edisi 'Masterchef' di TV ... Dapur adalah bergaya. Dan di rumah-rumah. Lama dikeluarkan apron beliau dan kiri kekal ditutup untuk menduduki pusat kehidupan keluarga. dapur terbuka dengan bar oleh dinding kaca untuk sebuah pulau ... The formula adalah berbeza tetapi matlamatnya adalah sama: bahawa seluruh keluarga boleh menikmati. Termasuk kanak-kanak. Dan bahawa, sebagai tambahan untuk menjadikan mereka sebagai cantik atau lebih daripada yang hidup, meningkatkan keselamatan, praktikal, kebersihan dan keselesaan membayangkan. Adakah kita melihat bagaimana?

00336137

Berjalan dan melihat ...

...Dan masak. Dan menikmati. dapur "mesra Haiwan" Mereka seolah-olah mengambil poster yang dalam huruf neon kerana semuanya direka untuk membuat mereka terbuka dan mengundang. Terdapat idea-idea untuk dapur pelbagai saiz:

Saiz S. Tukar partition oleh dinding, tingkap kaca atau bar yang menghubungkan ke seluruh rumah. Dan mempunyai ruang sedikit untuk sarapan pagi bersama-sama atau yang ada yang mempunyai kawasan yang kecil di mana untuk bekerja manakala yang lain adalah di dapur.

Saiz M. Mana-mana idea-idea di atas akan datang dari mutiara dan juga sebuah pejabat kecil dengan sebuah bank untuk menjadi, kerana anda akan mempunyai kurang kerusi mudah dan cabréis lebih menonjol.

00451954

Idea ini adalah bahawa jadual ini multitasking dan berkhidmat untuk makan tengah hari dan menyediakan makanan atau kerja sementara periuk api.

Saiz L. Baling dalam sebuah pulau semua perkara di atas. Pulau ini adalah sempurna untuk menampung banyak tukang masak pada masa yang sama. Untuk menjadi benar-benar selesa, ingat bahawa anda mesti meninggalkan sekurang-kurangnya 1.10m di sekitarnya.

Berkaitan dengan artikel ini

pulau yang indah anda (di dapur)

Dalam mini dan maxicocinas

pulau yang indah anda (di dapur)

Lebih praktikal, lebih cepat

Segala sesuatu di tempatnya. Anda akan mendapat masa untuk mencari apa yang anda mahu dan pada masa yang sama, getilan anda, ia akan lebih mudah untuk mendapatkan bantuan. Dan menyimpan perintah akan membantu untuk memberi arahan yang jelas dan mengelakkan incordiantes "Adakah anda pasti dia di sini?".

Dan idea lain untuk mengecilkan dedikasi ke dapur tanpa kehilangan sumárselo taste- dan keluarga anda: melabur dalam peralatan pintar. A Termomix, sebagai contoh, membolehkan anda memasak sekali dan tidak kucar-kacir apa-apa pertama dan kedua kira-kira apa-apa atau perlu sedar bahawa anda tidak membakar sofrito itu. An hob aruhan adalah 50% lebih cepat daripada vitro a. Dan ketuhar pyrolytic berakhir dengan yang "Saya tidak menggunakan ketuhar kerana tidak mempunyai untuk membersihkan", Sejak 480th fulminates sebarang gris.

00445031

Kali anda menang apabila memasak atau masa basuh disediakan untuk anda untuk menjadi diri sendiri dan lain-lain

Di sini tiada apa yang berlaku

Jika mereka hendak skulking sekitar, menghalang tergelincir, percikan, bertiup pintu ... Basic "antiaccidente"?

  • tikar tahan-gelincir. Berhati-hati! Jika mereka tidak, anda Baling pada lembaran tidak licin; anda akan dapati di superstore DIY.
  • komander Guard. Untuk cooktops, terutamanya jika anda mempunyai anak kecil. Walaupun, dalam kes ini, asas kami akan lebih luas: sistem keselamatan untuk pintu atau pelindung sudut, sebagai contoh.
  • pintu lipatan. Untuk unit dinding. mengelakkan "kelapa".

00452185

Ia dapur saya ... bukan saya!

Dapatkan semua orang mengatakan ia adalah "beliau" dapur. Anda akan membuat menghias ia dengan butir-butir yang bercakap tentang setiap ahli isi rumah. Apa-apa idea?

  • ¿Seri di dapur? Satu dulang dengan pemegang pen bertujuan untuk mempunyai ia semua di sana.
  • Apakah warna kegemaran anda? Menggabungkan kerusi di pejabat atau bar najis dalam warna-warna yang berbeza.
  • Semua foto dalam perkelahan itu.
  • A papan hitam. Kanak-kanak boleh menulis atau melukis menu atau kek resipi nenek kegemaran mereka.

Dan sejak gambar bernilai seribu perkataan, pastikan anda memasukkan galeri kami. Anda akan menemui dapur keluarga yang indah yang menambah idea-idea yang, pasti, anda sudah mempunyai.

Galeri, 10 photos
KITCHEN THE "KELUARGA MESRA"