Apa yang anda pilih: dua sofa kecil atau satu dalam L? Sekiranya anda melakukannya tanpa meja kopi? Dan kerusi? Adakah anda benar-benar disemak warna sengit? Semua dengan beberapa meter menimbulkan cabaran tambahan dalam hiasan. Berikut adalah idea-idea untuk anda untuk menarik keluar daripada ruang kecil dan bilik-bilik di mana ditinggalkan untuk menjadi detik-detik yang santai.

kantung kacang berwarna-warni Lounge

Apa jenis perabot yang anda pilih?

Bilik anda adalah kecil tidak bermakna anda perlu untuk menggampangkan atau melepaskan perabot seperti meja kopi atau pustaka. Ya, mencari keping yang sesuai dengan mereka beberapa meter dan menduduki sekurang-kurangnya. Sebagai contoh, daripada meletakkan meja kuat, pilih satu atau lebih banyak cahaya, anda juga boleh dengan mudah dipindahkan jika perlu, atau sekeping kecil molek yang meningkatkan perasaan ketinggian dan, oleh itu, roominess.

Galeri, 30 gambar
30 lounge kecil dan selesa

Apabila tiada melebihi meter, serba boleh juga ditambah dengan: Uthmaniyyah dengan ruang simpanan dada bajoventana laci, najis yang boleh digunakan sebagai meja sisi ... Terdapat banyak pilihan.

Lounge dengan perpustakaan seperti dalam geronggang perapian

Perabot atau karya seni adalah antara kegemaran pereka dalaman dan juruhias kita, dan juga untuk membuat ruang milimeter ada, memberi udara "saman yg pesan lebih dahulu" unik kepada mana-mana ruang. Walaupun lebih mahal daripada perabot lain, ia adalah berbaloi melabur di dalamnya jika bilik adalah sangat kecil dan anda memerlukan ruang penyimpanan.

Menipu mata

Mereka mengatakan bahawa, dalam masa beberapa pakaian, lemak putih. Juga, kerana kita suka mengambil sudut positif perkara, I menggunakannya untuk menggemukkan ruang tamu! Dinding putih visual mengembangkannya, sebanyak mencerminkan cahaya. Tirai (nipis yang lebih baik), perabot atau permaidani mendapatkan juga.

Tetapi selain putih yang kita cintai (mereka juga berkhidmat warna lain seperti pasir, kuning air atau kelabu sangat claritos) elemen dalam bahan-bahan dengan kemasan lacquered, cermin atau kaca juga bertambah ringan.

Berkaitan dengan artikel ini

50 helah sangat & quot; pro & quot; mempunyai bilik yang lebih besar

idea Pakar

50 helah sangat "pro" mempunyai bilik yang lebih besar

Ini dan banyak soalan lain yang anda boleh membuat dijawab dalam khas ini di mana kita telah memilih 30 bilik darjah yang tidak ada belas kasihan kepadanya meter tetapi masih berjaya ruang kelihatan lebih besar dan lebih selesa daripada salon XL . Tidak ketinggalan mana-mana mereka. Anda akan mencari penyelesaian yang baik yang anda boleh memohon di rumah anda dan membuat meter tanpa perlu bergerak bata.

Galeri, 30 gambar
30 lounge kecil dan selesa