Ruang tamu adalah ruang di mana kita menghabiskan lebih banyak masa di rumah, sama ada dalam keluarga, dengan rakan, menikmati sebuah buku yang baik atau filem. Atau hanya meninggalkan keredaan dolce jauh niente. Ia adalah tempat di mana, di atas semua, kita mahu berasa selesa.

salón_sofás dan kerusi-kerusi

Oleh itu, adalah penting untuk menghiasi dan mengubahsuai dengan butir-butir kecil yang menyampaikan kegembiraan dan keyakinan. Dan tiada apa yang mendapat lebih baik daripada nota warna. Dan mereka melakukannya dalam masa yang singkat. Tetapi apa warna atau warna untuk dipilih? Dan bagaimana untuk menambah? Ini 15 bilik menonjol kerana semua sebatan atau sebatan luas, pelbagai warna.

Berkaitan dengan artikel ini

Doktor Warna: warna sembuh tanpa preskripsi

Deco sihat

Doktor Warna: warna sembuh tanpa preskripsi

Mereka datang dalam merah jambu, biru, hijau, strawberi dan coklat, pastel, dalam ungu, kelabu ... Banyak pilihan untuk anda untuk memilih salah satu yang anda suka. kunci, mendapat strok ini adalah adil supaya warna tidak menceroboh gerhana dan hiasan.

Anda boleh menambah warna untuk ruang tamu anda dengan salah satu bahagian yang lebih besar, seperti sofa, hanya menambah nota warna dengan kusyen dan bunga, dan anda juga boleh cat warna dinding untuk bezakan dengan aksesori. Terdapat kemungkinan tidak berkesudahan untuk mengisi ruang tamu anda. Belajar untuk bermain dengan warna dan bertujuan kegembiraan yang anda perlukan. Lihatlah galeri!

Galeri, 15 photos
15 HALLS DENGAN SPLASH (kanan) WARNA