"Musim sejuk terlalu panjang dan gelap di Madrid," katanya Mar, pemilik penginapan ini, rindu untuk cahaya dan suasana Mallorca asalnya. Untuk memberi lebih cahaya ke bilik anda dan ingat Autumns Mallorca, Beliau telah memilih untuk membuka dua tingkap ke tanah dan bukannya tergantung rak biasa sama ada di sebelah perapian. Keputusan itu mudah kerana "kami mempunyai sebuah bilik kecil bersebelahan dengan perpustakaan dan TV sudut" kita mempunyai Mac wink Jadi, menikmati cahaya lebih semula jadi ... dan kurangkan perbelanjaan untuk penggunaan elektrik.

Pemilik rumah ini juga teringat pulau dengan palet warna yang digunakan dalam pengubahsuaian. Sedang mencari kejelasan, ia telah menggunakan gading, batu dan beiges. Juga lantai kayu juga telah dicelup putih. warna nota, dikhaskan untuk makanan tambahan adalah dalam nada biru - The pagi embravado musim sejuk di pulau itu, yang menggabungkan dengan baik dengan laut taman hijau yang sengit.

Lounge dan ruang makan yang dipisahkan oleh dinding rendah "adalah lebih selesa, pada majlis makan malam dengan kawan-kawan, sebagai contoh, untuk bergerak ke ruang tamu dan tidak mengambil kira meja dengan semua yang telah mengumpul," ketawa Mac Dalam murete lagi ingatan pulau: karya batu-batu besar dan format lautan seorang seniman Manacor mengetuai ruang tamu.

Di kawasan tempat duduk, talian sekarang berbeza dengan klasisisme daripada langsir dan mulut cerobong. Sofa disusun dalam U untuk mengumpul dan mengumpul chaise longue, garis lurus dan backrest yang rendah, menutup atmosfera.

Adakah anda suka biru ketik salon de Mar? Beri kami pendapat anda dalam komen!