Kotak dan bakul bukan sahaja membantu membuang melalui benda-benda kecil, pakaian atau aksesori yang biasanya terkumpul pada mana-mana permukaan, tetapi juga membantu mengatur. Jika kita memilih langkah-langkah yang berbeza kita boleh menyusun objek mengikut jenis, saiz atau kekerapan penggunaan. Terbaik dari semua adalah bahawa dimuatkan ke dalam mana-mana ruang, kerana daya tarikan adalah selaras, tetapi yang menambah kemesraan dan sentuhan semula jadi. Dalam point of order, kotak dan bakul adalah sekutu yang amat diperlukan.

Sangat berguna di dalam bilik darjah

Kawalan jauh, buku, majalah ... Jadual kopi boleh menjadi bakul sampah sebenar di mana kita mengumpul sedikit segala-galanya. Kotak dan bakul akan membantu anda mengelakkan ia. Bekas sangat berguna untuk membawa bersama-sama pelbagai kawalan, manakala bakul adalah sangat praktikal dalam rak. Anda boleh menggunakannya sebagai rak majalah atau menyimpan lilin atau buku biasanya mempunyai bahagian apabila jadual ini digunakan untuk berkhidmat teh atau kopi.

Rajah Lounge dengan kotak di bawah

sentuhan desa

Jika anda mempunyai perapian, bakul dengan pemegang adalah sempurna untuk membawa dan menyimpan log, kon pain dan cawangan yang anda gunakan untuk menghidupkan. Ia adalah sangat hiasan dan anda juga boleh menggunakannya sebagai pusat berongga desa untuk menghiasi perapian apabila tidak.

Bahan anda sentiasa di tangan

Gunakan bakul untuk menyimpan objek dekat dengan di mana ia digunakan. Contoh: buku dengan ruang membaca dan beg tangan dan tudung di atas bangku di dalam dewan. Meletakkan mereka di bawah kabinet dan bukannya tolak ruang.

Juga sebagai pantri

Di dapur, bakul adalah sesuai untuk makanan yang tidak memerlukan peti sejuk kentang, bawang atau beberapa buah-buahan bermusim. Juga dengan sarung yang mereka adalah sempurna sebagai breadbox, seperti roti "memegang" hubungan yang lebih baik dengan kain di dalam bekas plastik. Tempat, sementara itu, adalah sesuai untuk makanan yang melembutkan atau mengeraskan dengan peredaran masa, seperti cookies atau mufin. Logam adalah sangat hiasan. ia sentiasa lebih baik untuk kedap udara.

Galeri, 14 photos
KOTAK DAN BASKETS: THE PERKONGSIAN kaya

dalaman yang dianjurkan

Dalam laci dalam, bakul menghalang bot-bot yang berantakan. Dalam kotak standard (60 cm lebar x 60 latar belakang) akan dimuatkan empat bakul 30 x 30 cm. Front menyimpan lebih banyak bot menggunakan (pasta dan tepung jenis) dan di belakang mereka yang tidak perlu kerap.

kotak kayu dengan balang jem

Untuk berkhidmat dan membersihkan meja

Bakul dengan petak, untuk peralatan makan, adalah sangat praktikal di dapur. Anda boleh menggunakannya di kawasan kerja untuk mengumpul alat yang anda gunakan perkhidmatan meja paling atau pengangkutan dan minyak pada waktu makan tengahari.

Lebih mudah untuk mencari

Serat, kain, kadbod, metakrilat ... kotak simpanan untuk dalaman kabinet yang hampir tidak berkesudahan. Dalam almari terbuka bakul gentian adalah hiasan dan praktikal pada masa yang sama. Memilih mereka kerana mereka pergi ke rumah -calculates kira-kira 40 cm lebar untuk baju dan jerséis- dan jika Forrás fabrik, selain dari lebih hiasan, melindungi pakaiannya. Meletakkan peti paling besar di atas kabinet dan, jika anda boleh, mengenal pasti kandungannya.

Menyimpan aksesori anda

peti bulat, jenis topi, sesuai untuk menyimpan tali pinggang, kerana mereka menghalang meleding. Tetapi untuk lebih beg praktikal peti besar, jenis bekas. Untuk menjimatkan ruang, menyimpan beg lembut dalam tegar.

Untuk yang paling halus

tudung sutera, pakaian khas, barang kemas ... Kotak adalah sekutu terbaik anda untuk memastikan setempat dan khazanah sedikit anda selamat. Dalam kes sapu tangan, jika mereka mempunyai kotak dalaman ia akan menjadi lebih mudah untuk mencari mereka.

Dengan cara mendadak meningkatkan

Bakul merupakan elemen hampir tidak boleh diketepikan dalam bilik mandi dengan rak julur. Ia adalah perkara yang terbaik takdir setiap kotak untuk jenis objek: satu untuk tuala, satu untuk gel .... Dalam bilik mandi berkongsi, pilihan lain adalah bahawa masing-masing mempunyai bakul sendiri untuk menyimpan barang anda. Terbaru, talian Lidan seperti Ikea, dibuat dengan polypropylene sangat tahan kelembapan dan boleh dibasuh mesin. Jika anda menggunakan kotak kayu di bilik mandi, merawatnya dengan jelas varnis luaran untuk melindunginya.

Bilik mandi dengan bakul di dramatik meningkatkan

Persembahan terbaik

Adakah mereka datang melawat rakan dan mahu mempunyai bilik mandi bersedia untuk mereka? bakul A akan membantu membentangkan tuala dan sabun cara yang lebih teratur dan hiasan. Dengan kira-kira 20 x 15 cm ia akan cukup untuk telah dilipat atau digulung beberapa tuala tangan dan beberapa sabun.

Mainan dan pakaian untuk

Satu penutup kain, label dengan nama, lukisan ... Di dalam bilik kanak-kanak adalah sangat berguna menyesuaikan kotak dan bakul. Ia akan menjadi lebih mudah untuk memerintahkan solitos pakaian dan mainan dia, dan tidak lagi perlu untuk memanggil Ibu untuk mencari apa yang mereka mahu.