Mereka menahan diarahkan. Tetapi anda perlu menjadi lebih kuat. Imponte. Dapatkan serius. Dan tidak ketinggalan mereka. Hanya menjadi get berterusan untuk loker dewan, pembersihan dan kanak-kanak (ay, kanak-kanak ...) adalah sebuah kuil perintah. Jika anda berjaya menahan mereka, hidup anda akan bertambah baik. Dan anda akan menjadi lebih bahagia. Bernilai, bukan?

Di dalam dewan

1. perabot ideal untuk dewan adalah salah satu yang mempunyai ruang untuk membolehkan anda mengambil daripada anda apabila anda pulang ke rumah dan apa yang anda pakai sebelum meninggalkan. Jadi, jaket, beg, kasut ... Sebaik-baiknya ia sekeping unik perabot yang memenuhi semua, tetapi jika anda mempunyai ruang untuk sekeping besar perabot, mengedarkan bahagian yang lebih kecil yang membuat anda perkhidmatan yang sama.

2. Anda perlu penyangkut baju. Sekurang-kurangnya satu bagi setiap ahli keluarga. Mereka boleh menjadi cangkuk dilampirkan ke dinding atau ke belakang kabinet atau jika anda tidak mahu pakaian kelihatan, bar dalam kabinet yang berkunci. Jika ruang yang terhad, adalah bar tanggal yang sangat berguna yang menggantung pakaian di hadapan, satu di belakang yang lain (tidak profil sebagai bar normal).

00433971 O

3. Dan rak dan laci. Rak untuk beg dan laci untuk aksesori seperti tudung, topi, sarung tangan, topi keledar ... Jika anda mempunyai laci, kumpulan seperti kotak kecil, dan lebih baik menjadi semua sama (sekurang-kurangnya daripada bahan yang sama) untuk tidak menjana kekacauan visual.

4. bank mini. fungsinya adalah sangat jelas: untuk duduk di CalzArte apabila anda pergi dan descalzarte apabila anda tiba. Oleh itu, adalah lebih baik bahawa bank ini mempunyai ruang bawah ke kedai kasut seluruh keluarga (dan selipar rumah). Tidak perlu menjadi besar, dengan kira-kira 80 cm lebar dan kira-kira 50-60 cm tinggi akan menjadi sempurna. Jika ruang untuk kasut sentiasa ditutup akan kelihatan lebih kemas.

Galeri, 10 photos
3 Dilengkapi KAJIAN A

5. Dan beberapa almari. Di bahagian atas, kabinet pintu sesuai untuk menyimpan beg dan aksesori untuk musim lain, dalam kotak. Jika ada ruang tambahan, ini kabinet tinggi boleh menjadi tempat yang sempurna untuk barangan seperti bateri, mentol lampu ... Tempat Sudah tidak akan hilang lagi! Dan anda desahogarás kabinet lain di dalam rumah.

6. Katakan tidak kepada penggantung. Mereka akhirnya menjadi "balutan raksasa"Kerana dalam jaket, beg, tudung terkumpul ... mereka tak serentak di bawah berat badan dan ia adalah hampir mustahil untuk mencari apa yang anda mahu tanpa membuang semua (dan kehilangan masa berharga betul pada masa ini anda mempunyai lebih cepat). Jadi, anda tahu, rak, dinding lebih baik menjadi.

Almari pembersihan

7. perabot ideal Ia adalah salah satu yang membolehkan anda mendapatkan bersama-sama (tidak hancur) semua produk yang anda perlu untuk membersihkan rumah anda. Ya, membersihkan lantai dan kristal, tetapi juga untuk detergen mesin basuh. Dan ia adalah yang paling praktikal akan mengetepikan sudut dapur atau dobi untuk memasang kawasan basuh (dengan mesin basuh, pengering dan juga sink kecil untuk merawat lebih degil sebelum meletakkan mereka untuk mencuci kotoran).

00376949

8. Buat hollow yang tinggi. Dan akan berakhir perasaan kebenciannya tidak tahu di mana untuk meletakkan penyapu, mop, meja besi ... anda perlu jurang kira-kira 140 cm tinggi untuk objek tinggi. Ah! Tip lain: lebih baik menjaga mereka di profil, kerana jika anda meletakkan satu demi satu perlu mengambil segala-galanya apabila anda mahu mengambil apa yang di bahagian bawah.

9. rak, penggunaan yang. Ia adalah yang paling mudah, memperuntukkan setiap rak atau rak kabinet untuk menyimpan produk untuk kegunaan tertentu: mencuci, jadi untuk membersihkan bilik mandi, tanah ... Simpan produk pembersihan di dalam bekas dengan mengendalikan, serta ia adalah sangat mudah untuk mendapatkan mereka keluar dari almari, membawa mereka di mana anda memerlukannya dan kemudian simpan semula.

10. Beri penggunaan pintu. Bahagian dalam pintu kabinet adalah tempat yang anda tidak boleh berputus asa. Kelikir untuk menggantung kain lap, kain ... rak kecil dan sangat cetek (jika tidak, anda tidak boleh menutup pintu) untuk barang-barang kecil yang tidak boleh digantung.

Galeri, 10 photos
3 Dilengkapi KAJIAN A

11. Lihat atas. Di bahagian atas almari, di rak kurang diakses, menjaga produk toksik untuk memastikan mereka keluar dari kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Anda juga boleh memperuntukkan rak yang lebih tinggi untuk ganti kertas tandas dan dapur.

12. Sekarang tengah. Di kawasan almari yang pada kemuncak mata anda boleh membuat rak ini mengikut kawasan (dobi, bilik mandi, dapur ...). Anda juga akan memerlukan tempat untuk menyimpan alat ganti kain, span, sarung tangan, pad ... Ayuh, semua produk dan aksesori yang anda gunakan semasa pembersihan.

13. Dan turun? Di bahagian bawah almari anda memerlukan ruang yang besar untuk menyimpan barang-barang seperti baldi mop, pembersih vakum, baldi ... Jika anda mempunyai pembersih vakum berjalan pada bateri, ia adalah sangat mudah bahawa kabinet mempunyai plug masuk untuk caj semula semasa ia disimpan.

14. Berhati-hati ... saiz dan kuantiti produk pembersihan dan aksesori. Kerana bagi sebuah apartmen 50 m2 anda tidak perlu baldi tidak penyapu dan kerana bahagian-bahagian yang lebih bersih industri masing-masing mempunyai cukup. Adalah membeli lebih rumit perintah.

almari pakaian kanak-kanak

15. Make terlibat. Sebaik-baiknya menganjurkan kanak-kanak almari dengan mereka. Jika anda lakukan anda akan membantu peserta tahu di mana segala-galanya adalah dan, akhirnya, lebih autonomi dan lebih sedar tentang betapa pentingnya adalah untuk memerintahkan rumah. Ya, memilih hari yang anda boleh mempunyai masa yang cukup (tidak kurang daripada 3 jam) dan membuat keputusan bersama-sama di mana semuanya berjalan.

00411155

16. Pertama, pembersihan rasuk. Sebelum anda meletakkan anda menyusun pakaian, menyegarkan kembali. Pasti terdapat pakaian yang telah menjadi terlalu besar mereka, atau bahawa mereka tidak lagi seperti atau yang terlalu haus ... Jadi, anda bukan sahaja akan mendapat ruang di dalam amario, tetapi anda akan sedar jika anda perlu membeli sesuatu yang baru.

17. almari sempurna Anda mesti mempunyai sekurang pakaian kemuncaknya mereka gunakan setiap hari. Ia adalah cara yang terbaik untuk menangkap kedua-dua yang tiba sebelum berpakaian untuk memastikan ia ... dan mereka memerintahkan mereka almari anda! Dengan almari pakaian direka bagi mereka untuk mengelakkan kekusutan di dalam bilik anda, anda boleh berhenti menjadi mimpi.

18. bar 150 cm. Supaya anda memastikan yang boleh diakses kepada mereka (paling banyak, akan perlu memanjat langkah a). Di sini anda meletakkan baju, jaket dan pakaian. Sebaik-baiknya, tidak lebih daripada satu pakaian tergantung pada setiap cangkuk, kerana jika tidak, mereka yang di bawah, dan ia tidak kos lebih untuk mencari. Dan jika anda membuat pakaian baru untuk kanak-kanak, ingat bahawa mereka biasanya mempunyai pakaian lebih dilipat digantung, jadi anda memerlukan lebih banyak rak atau laci kawasan bar.

19. rak, apa amalan! Mereka akan menyimpan pakaian dilipat, seperti baju, baju sejuk ... Jom rak yang lebih rendah kabinet (lebih mudah untuk kanak-kanak) pakaian bermusim, dan jangan lupa untuk menempah bilik untuk baju tidur. Di rak atas, yang hanya mendapatkan anda, menyimpan pakaian luar musim.

20. Laci, hilang. Mereka adalah sempurna untuk menyimpan seluar dalam (akan menjadi sempurna yang boleh memberi laci untuk stoking, satu lagi untuk seluar dalam atau seluar, jaket satu untuk ...). Jika ini tidak berlaku dan sebagai contoh anda perlu menyimpan bersama-sama stoking dan seluar dalam, menggunakan penganjur untuk tidak bercampur antara satu sama lain.

Galeri, 10 photos
3 Dilengkapi KAJIAN A

nasihat Alicia Iglesias

Alicia Iglesias-COLOR

  • Tiga Kabinet telah dianalisis, seperti ramai Kabinet lain di rumah, mempunyai sesuatu yang sama: semua perkara yang berbeza disimpan. Dan yang sentiasa cenderung kepada huru-hara. Mahu membantu?
  • Mewujudkan zon adalah penyelesaian. Teknik ini melibatkan mewujudkan keluarga objek dan sasaran mereka untuk menjaga ruang yang tetap. Sebagai contoh, ubat-ubatan. Apa yang anda mempunyai mereka semua bersama-sama dan di tempat tertentu? Nah itu kawasan dada perubatan.
  • Seberapa banyak yang anda perlukan. Kawasan-kawasan lain perintah boleh menjadi kawasan alat tulis (kertas, pen, sampul surat ...), kawasan alat, kawasan Krismas (untuk menyelamatkan segala kemudahan bersama-sama), zon sukan, kapal lain ... ia bergantung kepada tabiat anda dan gaya hidup anda.

Galeri, 10 photos
3 Dilengkapi KAJIAN A