Daripada cuba untuk menyembunyikan tiang, memberi utiliti: ia terletak di atas rak dan memenangi kawasan simpanan baru.

Mempunyai tiang atau tiang di tengah-tengah pengalaman yang tidak perlu menjadi masalah. Daripada cuba untuk menyembunyikan sesuatu yang agak rumit-anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan kawasan simpanan yang kecil, seperti dalam ini penghias projek Juan Servera.

Di sini, terdapat sebuah perpustakaan terbuka yang mempunyai dimensi yang sama seperti jeti itu sendiri (kira-kira 30 x 30 x 2.5 m). Oleh itu, ini adalah bersepadu dan "tersembunyi" dalam struktur yang seperti juga berfungsi untuk menanda kawasan di dalam bilik tidur.

Jika anda merancang rak yang sama, pastikan anda selesai dan warna dikongsi dengan tiang untuk memberikan gambaran pada perpaduan. Jika ia dibuka, seperti ini, anda mengurangkan kehadiran tiang itu dan membenarkan laluan cahaya. Apabila menetapkan, ia adalah lebih praktikal untuk pergi berlabuh ke siling dengan skru tersembunyi dengan pelekat meliputi warna yang sama. Ia mengedarkan jarak dari rak bergantung kepada apa yang mereka tuan rumah. Paling besar dan berat, lebih baik di bahagian bawah.

Berdiri tugu

Di sini ia disepadukan ke perabot, tetapi anda juga boleh menyerlahkannya dengan kayu atau kertas dinding. Highlight adalah lebih mudah untuk menyembunyikan.

kedai buku

Rampas retranqueo dinding hanya 30 cm. Dengan mempunyai ceruk simetri, meningkatkan rasa perintah.

siap

Cuba untuk tiang dan rak adalah warna yang sama. Ambil perhatian bahawa DM akan sentiasa menjadi agak cerah daripada kemasan cat.

yang paling berguna

Terima kasih kepada rak yang dilampirkan, kehadiran tiang kehilangan "kekerasan". Ia berlaku untuk menjadi kacau ganggu kepada elemen yang berguna dan hiasan pada masa yang sama.

rak

Kira-kira 30 x 30 cm adalah mencukupi untuk buku kedai dan majalah. Rancang jarak antara mereka berdasarkan kandungan mereka.

menang perintah

Menempatkan buku atau barang-barang yang besar di atas rak bawah. Apa yang perlu dilaksanakan di bawah mata adalah kurang.

 

Seperti penyelesaian ini? Beritahu kami jejak anda dalam komen-komen artikel ini atau kembali ke 'disimpan menegak' Khas.