Apabila kita tidak mempunyai ruang yang terancang untuk menyimpan pakaian dan aksesori, maka kita dilancarkan ke penyebaran. Ie almari di sini, yang selesa di sana, perabot tukang kasut di koridor, yang kabinet tinggi untuk pakaian kecil ... Dan semua yang kita dapat ialah menghabiskan sampingan hari ke sisi dari bilik atau rumah mencari pakaian untuk berpakaian di tempat-tempat yang berbeza.

Memudahkan hidup anda: semua di satu tempat

Ia adalah yang terbaik untuk kumpulan semua pakaian dan aksesori dan meletakkan mereka di satu tempat. Jika anda tidak mempunyai bilik ganti atau almari di mana untuk meletakkan terbuka, pilih almari yang besar.

Mira (dan langkah-langkah) sebanyak dua kali jika anda patut almari atau almari

Pertama, mencari ruang yang sesuai. Adakah anda fikir anda tidak mempunyai tempat? Walaupun langkah-langkah seperti dinding bilik tidur di mana kini terdapat hanya satu almari atau meja, mengubah yang kosong atau penuh dengan bilik ringan, membawa ke lorong lebar ... Anda mungkin telah terlepas pandang sudut sesuai untuk menjadi anda ganti.

Jika anda membuat keputusan pada almari ...

Banyak kali kita jatuh ke dalam kesalahan dengan memilih yang lebih kecil dan kurang mudah untuk tidak menduduki keseluruhan panjang dan ketinggian kabinet dinding. Tetapi, pada renungan, ia tidak akan menjadi lebih baik menggunakan semua ruang itu? Jika anda memilih almari adat dan reka bentuk neutral ia akan disepadukan sepenuhnya, seolah-olah ia adalah almari pakaian, dan anda akan mempunyai banyak ruang.

¿Berengsel atau pintu gelongsor?

Pilih pintu berengsel atau gelongsor ia bergantung kepada ruang yang anda ada antara kabinet dan perabot lain seperti katil. Jika ia terlalu kecil, pintu gelangsar akan menjadi lebih selesa. Tetapi jika anda mempunyai ruang yang cukup swing akan membolehkan anda untuk dengan mudah mengakses setiap modul.

dewan yang mulia

Adakah anda mempunyai koridor yang luas? Baik, maka saya mengucapkan selamat tinggal kepada masalah kekurangan ruang. Walaupun ia mungkin kelihatan lemas kawasan langkah ini dengan meletakkan almari ia pasti bahawa akan mendapat keselesaan dan ketenteraman, dan membiasakan diri untuk mempunyai bahawa kabinet dalam masa beberapa hari. Dan banyak lagi apabila anda melihat bagaimana praktikal ia adalah anda! Peralatan tempat tidur, tuala, musim lain ... anda boleh menjimatkan segala-galanya.

almari Doorless ...!

Kelebihan Hujan terbuka dengan tiada pintu atau tanpa kembali, adalah bahawa ia adalah lebih murah. handicap adalah bahawa ia akan menjadi lebih berhati-hati dengan perintah itu dan semua item akan lebih terdedah.

Galeri, 10 photos
10 persalinan CEKAP

Dalam galeri anda akan mencari sepuluh contoh untuk memberi inspirasi kepada anda dan akhirnya memenuhi salah satu impian anda: mempunyai bilik persalinan atau almari gergasi di mana mempunyai semua pakaian dan aksesori anda dan terletak di satu tempat. Tidak berputus asa terlalu awal, mungkin ya ruang dispongas diperlukan, tetapi anda masih belum dikesan.