Bagaimana untuk menggunakan warna untuk membuat ruang optik berkembang? Apa yang akan menjadi perabot yang lebih ringan dan masa hiasan? Apa yang boleh saya lakukan jika saya tidak dapat menjadi kepala katil yang?

Kami memberi beberapa petunjuk untuk menghiasi bilik tidur dalam beberapa meter:

Galeri, 16 photos
16 bilik kecil yang sangat ramah

1. Serba Furniture

Jika anda tidak mempunyai ruang penyelesaian yang baik adalah untuk menggantikan sisi katil untuk almari kecil dengan beberapa laci untuk menyimpan objek dan pakaian, atau desktop mini yang anda juga mendapat ruang kerja.

2. terbina

Planifícalos bila-bila masa anda boleh, mengambil kesempatan daripada ruang dan keinginan meter berguna. Jangan lupa untuk mengira sama ada ruang yang diperlukan jika pintu terbuka untuk ruang laluan biasa anda telah meninggalkan dan tidak bertembung dengan perabot lain.

3. Kain, kertas dinding dan cat adalah sekutu anda

Mahu rasa kelapangan? Cat bilik tidur dalam warna putih atau cahaya yang membiak cahaya. Mengambil kesempatan daripada tekstil dan aksesori untuk menambah nota warna.

Tidak sesuai atau kepala? Jika ia adalah amat sukar kerana kekurangan ruang, sebelum meletakkan ke pengiah ia adalah yang terbaik untuk melakukan tanpa ia. Dan itu sahaja? No no! Anda boleh mendapatkan lukisan kesan kepala katil dinding yang sama atau lebih bergaya warna lain, berpakaian dengan kertas dinding atau forrándola dengan bahan lain seperti kayu, sebagai contoh.

Anda mahu untuk mendapatkan keselesaan? Kain akan memberikan sentuhan penamat yang anda perlukan Penteksturan bilik tidur kecil anda.

bilik tidur kecil dengan siling dipancarkan putih, almari pakaian klasik dan cama_426005

perabot 4. dwi-guna

Mendapatkan semula kabinet lama dan menggunakannya kepala katil dan pembahagi bilik. Letakkan batang untuk bangku simpanan dan memenangi ... Jika meter adalah terhad menajamkan kecerdasan dan kreativiti dan bertujuan keping pelbagai guna.

Berkaitan dengan artikel ini

20 bilik desa yang menawan

VILLAGE SANGAT

20 bilik desa yang menawan

5. lubang Ae

ruang bajoventana, alcoves ... Jangan memberi walaupun sentimeter hilang dan menggunakan sumber-sumber ini. Jika siling condong siling, meletakkan almari kecil di ketinggian yang lebih rendah di sepanjang dinding dan menggunakannya untuk menyimpan barang-barang yang anda menggunakan kurang. Jika anda mempunyai selekoh yang dilingkungi dengan lajur diletakkan rak cetek dan membuat kedai buku kecil. Terdapat banyak idea-idea yang anda boleh mengambil kesempatan daripada rumah jurang.

Galeri, 16 photos
16 bilik kecil yang sangat ramah

Memasuki galeri artikel ini dan menonton 12 bilik tidur adalah kecil tetapi sangat mesra. Pasti untuk mencari idea-idea untuk melaksanakan dalam ruang anda sendiri dan regangan, memenangi keselesaan, kehangatan dan daya tarikan!