Menjadi romantis, ia bukan cheesy! Kita berakhir dengan prasangka ini. Romantisme adalah kelembutan dan kemanisan, tetapi juga semangat dan usaha untuk keindahan dalam segala-galanya di sekeliling kita. Inilah 13 bilik tidur, percintaan, tahu Latin.

Dengan ruang tamu dan ruang membaca

warna-warna lembut menjemput anda untuk berehat, butir-butir yang menambah daya tarikan kepada hiasan, makanan istimewa bunga ... Ini bilik tidur semua helah dikenali untuk menambah cinta dan menakluk malam mereka sendiri selepas malam.

Galeri, 13 photos
THE BEDROOMS ROMANTIC AMBIL urat ANDA

katil poster, putih dengan nada berdebu, kayu cahaya yang hangat, keping vintaj, candelier yang indah tergantung di tengah-tengah bilik, struktur tempa katil besi ... Ini adalah sebahagian daripada unsur-unsur yang keluar coretan yang paling romantis di dalam bilik tidur. Mencari mereka semua dalam galeri.

Kunci-kunci untuk tambahan berehat

  • Fikirkan tentang warna kegemaran anda: menggabungkan mereka dengan kemahiran dan komen yang harus menjadi tempat bersantai, jadi jangan memilih sangat lantang.
  • Jika anda mempunyai ruang, anda mempertimbangkan apa fungsi lain yang anda boleh memberi: memasukkan sudut bacaan, pejabat ...
  • Untuk memberi personaliti, pilih sekeping dengan banyak kehadiran, seperti katil empat-tiang atau hanya menghiasi dengan butir-butir kecil sedikit: bingkai, gambar, bunga ...
  • Dan mendapat ruang anda adalah sangat gebu: bantal, permaidani, kanopi ... Bilik tidur harus menjadi tempat yang mengalu-alukan anda dengan tangan terbuka.

Kini ia terpulang kepada anda untuk menakluk bilik tidur anda, menyedarkan sisi romantis anda dan mengisi butiran ini yang akan membuat ia begitu menarik sebagai ruang galeri kami.