Nope. Tidak perlu untuk meletakkan semua harapan anda dalam sihir untuk membawa pakaian yang indah di rapi bilik tidur anda. Hanya akal dan pengiraan, pengiraan banyak. Tetapi kita tidak mahu ketinggalan persamaan mustahil, kami akan melakukannya untuk anda. Di sini anda mempunyai empat bilik persalinan milimeter dicipta untuk kapasiti maksimum dan tidak terlampau ruang. Jangan kita lihat?

Di belakang kepala katil

Kabinet ini mempunyai sejarah. struktur yang diperbuat daripada MDF lacquered tetapi pintu adalah seorang penghias almari lama dan pemilik, Patricia Pratmarsó.

00381168

pintu pulih menambah gaya dan mengurangkan kos almari adat

Antara kepala katil dan loker bebas kira-kira 100 cm, cukup untuk membuka pintu dan untuk bergerak. berpakaian ini terdiri daripada dua almari berkembar dan kawasan pusat dengan rak, dan masing-masing mempunyai almari sendiri dan konflik dielakkan. Ah! Dan tiap-tiap badan telah memohon dengan teliti.

Di lorong, langsir

Apa yang anda boleh lakukan untuk mengurangkan ruang yang anda perlukan almari? Tanpa pintu mereka. Memenangi meter, dan juga akan lebih murah.

00436712

Jika anda membiarkan tirai gelap terus mengheret pakaian yang kecil akan kelihatan lebih anggun

Tetapi almari ini, bekerja Fusteria Sais, tidak hanya asal untuk itu, juga kerana ia menggabungkan microcemento dan kayu. Microcemento telah digunakan untuk kotak almari dan rak pain cedar dan band langsir bar atas atas dan berfungsi sebagai sokongan untuk sconces. Microcemento adalah lapisan yang sama mandi dan mempunyai warna yang sama dengan langsir linen (Margarita Ventura).

dalam "L" dalam Tulou

Saya tinggal di Tulou adalah sangat romantis, tetapi ketinggian siling menimbulkan lebih daripada satu cabaran. Cara yang baik untuk membuat bahagian yang lebih rendah adalah untuk mewujudkan ruang persalinan dengan modul 140 cm tinggi.

00383641

140 cm lebih daripada ketinggian cukup untuk almari di mana untuk menggantung baju dan jaket dan pedestals kawasan untuk pakaian dilipat

Ia adalah apa yang telah membuat penghias Elena Jiménez di dalam bilik tidur sendiri. Ia telah menjadi sudut yang paling sukar dalam persalinan yang "L" dengan ruang persalinan di satu pihak dan laci dengan bidang kaca, di pihak yang lain. Semua putih lacquered DM dan linen langsir dalam pintu.

A kabinet partition menjadi

Menjadi dinding partition dalam kabinet. Mengapa tidak? ruang almari dan memisahkan anda mendapat banyak simpanan.

00357509

Jika anda melakukan kabinet 40 cm dalam mempunyai ruang untuk pakaian dilipat dan jika anda melakukan 60 cm, anda boleh menggantung

Jika bukan pintu kayu anda meletakkan pintu kaca, ia akan menjadi lebih ringan. Ya, untuk menyembunyikan pakaian, meletakkan beberapa tirai gelap terus, seperti di sini, warna yang sama dengan pintu kabinet.

Jika anda ingin melihat bagaimana mereka diedarkan di dalam dan yang paling sesuai bagi setiap daripada mereka, langkah-langkah masukkan galeri kami dan tidak terlepas terperinci.

Galeri, 9 photos
"ME TIDAK ADA SATU persalinan"... Anda tahu anda salah?