Adakah anda menemui meraih almari lama tetapi berharga di bandar anda? Adakah anda cinta dengan kedai abad antik yang selesa menjadikan sudut? Adakah anda mempunyai di rumah meja menakjubkan tetapi berkeping-keping? Masa untuk memperbaharui! Varnis, lilin, patina atau hujungnya, kita mengajar teknik untuk perabot pulih kehidupan anda.

Lija

Sebelum mengecat perabot, Mengempelas adalah perlu untuk mengeluarkan mayat terpisah daripada lukisan sebelumnya dan mendapatkan hasil ketidaksempurnaan mungkin. Menggunakan kertas pasir dan sentiasa gosok ke arah bijirin kayu. Kemudian disapu dengan bulu keluli, membuat gerakan membulat sangat perlahan-lahan, tanpa sokongan bulu, tidak membuang semua cat.

cuba

Adakah Woodworm perabot anda atau serangga lain? Bolehkah anda sampai kepada mereka? Jika jadi ia adalah penting bahawa anda merawat kayu dengan racun serangga.

Untuk melindungi sekeping, jika anda merancang untuk tinggal di tempat yang lembap (yang di luar, bilik bawah tanah, bilik dank ...) ia adalah penting bahawa sebelum lukisan, varnis dengan varnis jelas. Jika sekeping tinggal di tempat yang kering, memohon beberapa lilin memadai.

pinta

Menggunakan cat cap pertama lurus lalu. Tangan kedua, realízala serenjang, bersandar pada berus.