Adakah anda juga mendapati kuasa menenangkan mengait? Jika lagi dengan tangan anda sendiri ... anda boleh melakukan keajaiban! Untuk beberapa waktu buku itu tidak lagi suatu perkara yang nenek dan kembali kepada trend. Dan, sudah tentu, juga dalam hiasan.

Sekiranya anda masih mempunyai sebarang keraguan bahawa mengait boleh muat dengan persekitaran sedia ada telah menyediakan galeri yang penuh dengan idea-idea dan DIY sangat bergaya untuk menghiasi atau berpakaian meja dengan ini aksesori buatan tangan. Menghiasi rumah anda dengan aksesori dan butiran yang dibuat untuk anda!

Sebuah lampu serbet kecil

Mendapatkan semula tikar anda diwarisi daripada nenek anda dan memberikan satu lagi cuba menjadikan mereka lampu halus. Tetapi anda perlu permaidani seperti ini, anda boleh menemui mereka di pasar lambak dan kedai berdekatan atau membuat sendiri.

hasil mengait lampu

Caranya adalah dengan menggabungkan tikar yang pelbagai bentuk dan reka bentuk untuk lampu satu dengan yang memberikan sentuhan peribadi kepada ruang tamu anda.

Apa yang anda perlukan:

  • Renda. Anda perlu 20 hingga 30 tikar, bergantung kepada saiz mereka. Memilih mereka benang tebal yang berdiri dalam berat lampu.
  • Globo. Membeli mereka kira-kira 80 cm garis pusat. Belon punch bola adalah sfera dan anda akan menjadi lebih baik daripada bujur klasik.
  • Cola. Untuk pes, campuran ½ cawan gam putih, 1/4 liter air suam dan setengah cawan cornmeal.

Langkah demi langkah

Pukulan. Adakah ia perlahan-lahan dan berhati-hati, belon uninflated berlebihan. Membeli beberapa rizab kerana mereka cenderung untuk memecahkan dalam proses.

Menampal. Mats direndam dengan gam dan meletakkan mereka di atas dunia tanpa meninggalkan jurang. Melekat separuh dan membiarkan dua hari kering.

Parts. Berputar belon dan kerja-kerja separuh yang lain. Meninggalkan ruang atas untuk lulus pemegang. Klik belon, cungkillah dan gunung lampu.

Galeri, 14 photos
FASHION IS THE mengait

A kalungan lace berwarna

Perfect untuk menghias pihak kanak-kanak atau meletakkan beberapa warna di dalam bilik tidur kanak-kanak perempuan. Anda perlu beberapa warna lace dan tip (anda boleh membelinya dalam pakaian laki-laki itu) agak lama daripada ruang yang akan menduduki. Menjahit lace cuba untuk berada pada jarak yang sama (kira-kira 15 cm). Melihat galeri imej bagaimana baik ia adalah.

Jika anda meninggalkan lebih banyak ruang antara lace yang anda boleh mengambil untuk menggantung lukisan anak-anak anda.

Tekstil Rajah titik

Mungkin meletakkan alas meja crocheted besar akan menjadi agak berlebih-lebihan atau terlalu berani, tetapi ... bagaimana pula dengan perkara kecil? Lihatlah bagaimana galeri unsur mengait sebagai bajoplato, alas meja pada alas meja atau napkin cincin. A berteriak!

00230192

dapur bot adat

A mat dan tali leher. Ia adalah semua yang anda perlu menghidupkan jar yang mudah untuk mengekalkan dalam detail hiasan untuk dapur anda atau hadiah yang unik dengan keindahan buatan tangan. Memilih warna tali leher bergantung kepada kandungan balang.

Aromatik. Jika anda mahu bot adalah aromatik, menyediakan garam lavender anda sendiri dengan mencampurkan garam kasar dan lavender kering.

Mengait dari kepala ke kaki

Jika, kerana ia bunyi. Jika anda mempunyai tangan yang baik dengan mengait dan suka untuk menghabiskan masa anda juga boleh membuat permaidani anda sendiri dan kepala katil. A permaidani bulat dengan motif reka bentuk di bicolor kelihatan hebat di dalam bilik kanak-kanak. Apa yang anda mahu tidur dengan label sendiri? Dapatkan untuk bekerja dan membuat kepala katil seperti ini. Anda akan menjadi mata kail atau penggantung cukup ke tempatnya. Lebih mustahil asal!

00425922 44341084

Jika anda tidak berani untuk mengait, anda sentiasa boleh membeli ia telah dilakukan. kepala katil ini adalah Fina Badia bersatu Studio.

Masih anda tidak digalakkan bermula dalam dunia mengait? Rasa dan ketahui lazat, santai dan menyeronokkan ia adalah. Anda boleh melakukan segala-galanya daripada menghias butiran kepada haiwan disumbat, pakaian, aksesori ... Lihat, di sini adalah lebih banyak idea.

Galeri, 14 photos
FASHION IS THE mengait